Icebug
UNIK LØPING.

Pløyer som en traktor

Alle gode løpeturer starter med et godt grep. Ta en nærmere titt på Icebug sin modell Acceleritas8 RB9X og du kommer å oppdage at sålen har samme mønster som et traktordekk. En maskin som kan pløye seg gjennom alt. Legg også til følelsen av total frihet og gøyal løping. Uslåelig, sier vi.

8,2 kg CO2 ekv. per par
26 % resirkulert materiale
12 % biobasert materiale

Bærekrafts-høydepunkter:

🧴 Overdel i bluesign®-sertifisert polyester, laget av 100% resirkulert PET.

👟 Yttersåle med 15% resirkulert gummi.

🍃 20% Bloom Foam i mellomsålen.

🕸 Hæl- och tåforsterkninger laget av resirkulerte fiskegarn og resirkulert polyeten.

Forbedringer av generasjon 8

Med sin lave vekt og en luftig og føyelig overdel i bluesign®-sertifisert polyester-mesh gir Acceleritas følelsen av å løpe barføtt. Eller så nært barføtt du kan komme i en trailsko med beskyttelse for vann og spisse steiner i underlaget. Acceleritas absorberer minimalt med vann – en helt avgjørende faktor for en sko med naturens alle elementer som arbeidsområde – og skoens våtvekt er nesten like lav som dens tørrvekt.

For tiden har Acceleritas8 RB9X også en noe bredere tåboks for å gi mer komfort til flere føtter. Litt mer bekvem - like god til å prestere.

NÅR ACCELERITAS KOM TIL

Produktutvikler Erik Öhlund var hjemme på sin gård og plutselig fastnet blikket hans på traktorens dekk.

Alt sammen startet på et jorde utenfor Ulricehamn

Det var vår 2010. Vår tidigare produktutvikler og orienterer Erik Öhlund var hjemme på sin gård utenfor Ulricehamn og han fastnet med blikket på traktoren. En maskin som kunne pløye seg gjennom leire, både oppover og nedover. Plutselig dukket en tanke opp. ''Hvorfor ikke utvikle en såle som kan gjøre eksakt det samme?'' Han gikk tilbake til sitt verksted og begynte å jobbe. Resterende er Acceleritas-historie. En unik og morsom trailsko som blitt elsket av mange.

''Klart det må være smartest å lage en såle som kan ta seg frem like bra som en traktor''

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se