Icebug
Adak ReWool

Gjør deg klar!

Vanntette Adak ReWool er en av høstens og vinterens høydare fra Icebug. Her har du en støvel som tåler kalde temperaturer og som er laget for eventyr. Holdbarhetsmessig er dette et stort steg framover for skobransjen, en sko du med god samvittighet kan gå rundt på kloden med. Grep velger du selv. Adak finnes både med og uten pigger.

Tidløs skandinavisk design

Adak har et tidløst utseende. Klassisk skandinavisk, robust, men likevel nedtonet. I overdelen finner du ull fra svenske Woolpower, kombinert med det mest holdbare Nubuck-læret som finnes. Hver eneste detalj ved denne skoen er gjennomarbeidet for at du skal kunne nyte vinteren.

Hva er skoene laget av?

Mange produsenter snakker om holdbarhet. Men det gjelder å gjøre jobben også, ordentlig. Icebug, verdens første klimapositive skoprodusent, er best i verden på grep. Og lengst fremme når det gjelder holdbarhet. Adak er virkelig ikke noe unntak.

🌲 Hva sier du for eksempel til dette: Alger fra overgrodde vassdrag, gold rated leather, ullrester fra svenske Woolpower, gjenvunnet fiskenett fra havet og gjenvunnet gummi.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se