Icebug
Adak Woolpower

Opplev vinteren på riktig.

Vanntette nyheten Adak er vinterens store nyhet. En støvel som tåler kalde temperaturer og som er laget for eventyr. Fra et bærekraftperspektiv er dette et mesterverk, en støvel du kan stå med på jorden med god samvittighet. Grepet velger du selv. Adak finnes både med og uten pigger.

Tidløs skandinavisk design.

Adak er en støvel med et utseende som står seg over tid. Klassisk svensk, skikkelig men likevel enkelt. I overdelen av Adak finner du ullrester fra svenska Woolpower i kombinasjon med det mest holdbare Nubuck-læret som finnes. Hver detalj av denne skoen er gjennomarbeidet for at du skal kunne nyte av vinteren.

Hva er da skoene laget av?

Mange bedrifter snakker om bærekraft. Men det gjelder å faktisk gjøre jobben også, skikkelig. Icebug, verdens første klimapositive skoprodusent, er best i verden på grep. Og helt foran når det gjelder bærekraft. Adak er virkelig ikke noe unntak.
🌲 Vad sägs om detta: Alger fra gjengrodde vassdrag, gold rated leahter, overskuddsull fra svenske Woolpower, resirkulerte fiskegarn fra sjøen och resirkulert gummi.

Alltid klimapositiv!

Icebug er verdens først klimapositive produsent av outdoorsko og følger FN’s initiativ Climate Neutral Now. Vi måler hele bedriftens klimagassutslipp, reduserer de så langt det lar seg gjøres og kompenserer årlig for de utslipp som ikke kan fjernes, gjennom å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer klimagassutslipp.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se