Icebug
ARCUS RB9X

Komfort i hvert steg

Løping har aldri vært mer bekvemt

Vi i Icebug er av den enkle oppfatning at løping skal bedrives utendørs; uansett råstid, vær eller underlag. Med Arcus på føttene er det lettere enn noensinne.

Mer mellomsåle til folket

Arcus er utviklet for å gjøre løpeturene dine så digge som overhodet mulig. Skoen har derfor fått generøst med demping og en solid mellomsåle i myk lettvekts-EVA. Formen på Arcus er laget for å gi deg en god ''rull'' i steget, som driver deg framover og avlaster trykket på hælene dine.

Icebug
ARCUS RB9X

GREEN/STONE

Icebug
ARCUS RB9X

TRUEBLACK

100 % tørre føtter

Ikke lav vann, gjørme eller snø stomme deg. Arcus kommer med den vanntette membranen GORE-TEX Invisible, og akkurat som navnet tilsier er membranen usynlig. Det er mykt, føyelig og du vil ikke merke det når du løper. Vanntette sko har aldri vært bedre!

Godt grep når du trenger det

Arcus er jo en Icebug-sko – hvilket selvfølgelig innebærer at den har det beste grepet du kan tenke deg. den grovmønstrede sålen har store gummiknotter som gir feste på våt og sleip stein, samtidig som mellomrommet mellom knottene er så stort at gjørma ikke fester seg der. Sålen er også utformet for å gi deg godt grep i bakkene – både oppover og nedover.

Icebug

En god sko for planeten

All konsumering tærer på planetens ressurser. Samtidig trenger vi løpesko. Derfor bør du sørge for å velge et par sko som påvirker klimaet minimalt. Arcus er, akkurat som alle Icebugs sko, laget for å holde ordentlig lenge, og produsert i materialer med lav klimapåvirkning. VI forsøker å redusere bruken av olje, og Arcus er derfor laget av blant annet bluesign®-sertifisert polyester fra gjenvunne PET-flasker, gjenvunnet fiskenett og alger fra overgrodde vassdrag.

Alltid klimapositiv

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorsko. Vi følger FNs initiativ Climate Neutral Now og måler hele firmaets utslipp av drivhusgasser. Disse reduserer vi i så stor grad som mulig og kompenserer årlig for utslippene vi ikke kan ta bort, ved å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer drivhusgasser.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se