Icebug
ARCUS RB9X

Stabil og behagelig løping

Arcus RB9X er en løpesko med maks komfort, luftig meshoverdel og et skikkelig godt grep takket være Icebugs egen RB9X-gummi.

Vi i Icebug er av den enkle oppfatning at løping skal bedrives utendørs; uansett råstid, vær eller underlag. Med Arcus på føttene er det lettere enn noensinne. Arcus er utviklet for å gjøre løpeturene dine så digge som overhodet mulig.

Mer mellomsåle til folket

Arcus er utviklet for å gjøre løpeturene dine så digge som overhodet mulig. Skoen har derfor fått generøst med demping og en solid mellomsåle i myk lettvekts-EVA. Formen på Arcus er laget for å gi deg en god ''rull'' i steget, som driver deg framover og avlaster trykket på hælene dine.

100 % tørre føtter

Ikke lav vann, gjørme eller snø stomme deg. Arcus RB9X GTX kommer med den vanntette membranen GORE-TEX Invisible, og akkurat som navnet tilsier er membranen usynlig. Det er mykt, føyelig og du vil ikke merke det når du løper. Vanntette sko har aldri vært bedre!

Grep som holder lenge

Med godt grep under føttene blir det morsommere å bruke skoene. Og RB9X-skoene dine kommer du til å ville bruke mye. Derfor har vi gjort dem holdbare. Slitestyrken på våre RB9X-såler er hele 50 prosent høyere enn hva som anbefales for asfaltløpesko.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se