FRI FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER 1000 NOKGRATIS RETUR FREM TIL 22. JANUAR
Icebug
ARCUS RB9X

Luftig komfort med godt grep

Årets store løpernyhet er her. Arcus RB9X er en løpesko med maks komfort, luftig meshoverdel og et skikkelig godt grep takket være Icebugs egen RB9X-gummi.

Dette er skoen for deg som liker å ta løpeturene og gåturene i en komfortabel sko som er snill mot føtter og ben. Det er også valget for deg som vil være nøye med hva du faktisk har på føttene. Arcus RB9X er utviklet med minst mulig klimapåvirkning. Den er laget av 30 % resirkulert materiale og har et CO2-avtrykk på 8,9 kg, hvilket er svært lavt sammenlignet med bransjestandarden.

Mer mellomsåle til folket

Arcus er utviklet for å gjøre løpeturene dine så digge som overhodet mulig. Skoen har derfor fått generøst med demping og en solid mellomsåle i myk lettvekts-EVA. Formen på Arcus er laget for å gi deg en god ''rull'' i steget, som driver deg framover og avlaster trykket på hælene dine.

For hva?

Arcus RB9X er en perfekt sko for deg som vil nyte lange og rolige løpeturer på grusveier og i lett terreng i sommer. Eller raske gåturer, om du foretrekker det.
✓ Icebugs beste grepsgummi
✓ Bred tåboks
✓ 6 mm drop
✓ Pustende mesh-overdel

Vår mest komfortable løpesko

Arcus RB9X er utviklet for å gjøre løpeturen så bekvem som over hode mulig. Den har en romslig tåboks, sval og behagelig meshstoff og vår mest komfortable mellomsåle. Som skapt for å lokke til løping! Formen på Arcus er laget for å gi deg en god «rull» i steget. Denne geometrien driver steget framover og avlaster trykket på hælene dine.

100 % tørre føtter

Ikke lav vann, gjørme eller snø stomme deg. Arcus RB9X GTX kommer med den vanntette membranen GORE-TEX Invisible, og akkurat som navnet tilsier er membranen usynlig. Det er mykt, føyelig og du vil ikke merke det når du løper. Vanntette sko har aldri vært bedre!

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se