Icebug
ARCUS BUGrip

Vinterløping har aldri vært diggere.

Arcus BUGrip GTX

Vår siste nyhet Arcus er en vinterløpesko med ekstra alt. Eller hva sier du til en veldempet, vanntett sko med maskimal komfort, romslig tåboks og overdel i 100 prosent gjenvunnet polyester? Under såla sitter 13 dynamiske stålpigger som gir deg godt grep på snø og is, samtidig som de fjærer inn i sålen når du går på asfalt, betong eller andre harde underlag. Det har aldri vært bedre å løpe gjennom vinteren!

Icebug
Arcus BUGrip

Midnight/Red

Icebug
Arcus BUGrip

TrueBlack

For vinterløping
13 stålpigger
GORE-TEX Invisible
9 kg CO2 ekv. per par

BUGrip®-yttersåle

Piggene over alle pigger – BUGrip er Icebugs egenutviklede stålpigger med tupper i karbidstål. Bedre grep kan ikke kjøpes for penger.

GORE-TEX® Invisible

Mykt, vanntett membran med lav vekt som holder føttene tørre og humøret på topp.

Mellomsåle av alger

Vi erstatter plasten i mellomsålen med lager fra overgrodde vassdrag. Demping og energiretur får du med på kjøpet.

Maksimalt grep, minimalt avtrykk

Alle nye sko tar ressurser fra planeten. Men gode sko trengs – og derfor må du gjøre et valg som er bra for planeten når du kjøper nye sko.
Arcus BUGrip har et totalt klimaavtrykk på ni kilo CO2-ekvivalenter per par, hvilket er langt under bransjestandard og sammenlignbart med to hamburgermenyer eller en biltur på cirka fire mil.

Icebug

Ikke behov for stålpigger?

Alle bor jo ikke på steder der isen legger seg om vinteren – så selvfølgelig har vi også en variant av Arcus som er tilpasset sydligere breddegrader.
Arcus RB9X GTX er like god og vanntett som sin piggede storebror – men sålen er annerledes. Her får du en grovmønstret gummisåle der mønsteret er laget for å gi deg grep i alle retninger, og gummiblandingen RB9X gir deg skikkelig feste på isfrie underlag.

Alltid klimapositiv

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorsko. Vi følger FNs initiativ Climate Neutral Now og måler hele firmaets utslipp av drivhusgasser. Disse reduserer vi i så stor grad som mulig og kompenserer årlig for utslippene vi ikke kan ta bort, ved å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer drivhusgasser.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se