Icebug
ARCUS BUGrip

Vinterløping har aldri vært diggere.

Arcus BUGrip

Arcus er en vinterløpesko med ekstra alt. Eller hva sier du til en veldempet, vanntett sko med maskimal komfort, romslig tåboks og overdel i 100 prosent gjenvunnet polyester? Under såla sitter 13 dynamiske stålpigger som gir deg godt grep på snø og is, samtidig som de fjærer inn i sålen når du går på asfalt, betong eller andre harde underlag. Det har aldri vært bedre å løpe gjennom vinteren!

BUGrip®-yttersåle

Piggene over alle pigger – BUGrip er Icebugs egenutviklede stålpigger med tupper i karbidstål. Bedre grep kan ikke kjøpes for penger.

GORE-TEX® Invisible

Mykt, vanntett membran med lav vekt som holder føttene tørre og humøret på topp.

Mellomsåle av alger

Vi erstatter plasten i mellomsålen med lager fra overgrodde vassdrag. Demping og energiretur får du med på kjøpet.

Ikke behov for stålpigger?

Alle bor jo ikke på steder der isen legger seg om vinteren – så selvfølgelig har vi også en variant av Arcus som er tilpasset sydligere breddegrader.
Arcus RB9X GTX er like god og vanntett som sin piggede storebror – men sålen er annerledes. Her får du en grovmønstret gummisåle der mønsteret er laget for å gi deg grep i alle retninger, og gummiblandingen RB9X gir deg skikkelig feste på isfrie underlag.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se