Icebug

Aura RB9X

Aura RB9X – vår deiligste løpesko

Nye Aura RB9X er vår mest dempende løpesko til dags dato. Med luftig og lett overdel i mesh vil dine føtter nyte like mye av løpeturen som du selv. Selv på hardt underlag. Si hei til en verden av myk og deilig løping.

Hemmeligheten? Den nye mellomsålen SuperC. Superlett, myk og deilig. Sammenlignet med en tradisjonell EVA-mellomsåle er Auras såle lettere og mykere. I tillegg har den bedre energiretur og lavere klimapåvirkning. Under sålen finner du selvfølgelig Icebugs geniale grepgummi RB9X!

9 kg CO2 ekv. per par
27% resirkulert materiale
11% biobasert materiale

Testvinnende grep for sommeren

Uansett om du vil løpe i terrenget, prøve deg på swimrun eller bare ta en gåtur i byen, blir opplevelsen bedre med et godt grep under føttene. RB9X er teknologien som gir deg nettopp det besteg repet. RB9X er vår egen gummiblanding, laget for å gi deg grep uansett om underlaget er knusktørt eller gjørmete og vått. RB9X-sålene har ulik form for å passe ulike aktiviteter, men gummiblandingen er den samme – og grepet er selvsagt alltid like bra!

Grep som holder lenge

Med godt grep under føttene blir det morsommere å bruke skoene. Og RB9X-skoene dine kommer du til å ville bruke mye. Derfor har vi gjort dem holdbare. Slitestyrken på våre RB9X-såler er hele 50 prosent høyere enn hva som anbefales for asfaltløpesko.

Så minskar vi våra klimatavtryck.

Vi på Icebug menar allvar med vårt klimatarbete. Vi följer FN:s initiativ Climate Neutral Now, mäter hela företagets utsläpp av växthusgaser och ändrar ständigt material och processer för att få ett lägre klimatavtryck. Våra skor ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. Längs vägen delar vi med oss av våra material och leverantörer genom vårt initiativ för transparens, Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se