Icebug

Aura ReWool RB9X

Fremtidens sneaker er her.

Aura ReWool er neste generasjons sneaker fra Icebug. Tenk deg en hverdagssko som er fantastisk myk og deilig for føttene. Nå er den endelig her! Hemmeligheten? Nye mellomsålen SuperC, vår mest dempende såle til dags dato. Det er nesten som å gå på skyer.

Vi har valgt å produsere Aura ReWool med så stor andel naturlige og bærekraftige materialer som mulig: ull, naturgummi og gjenvunnet materiale. Den luftige overdelen er laget av 50% gjenvunnet ull og i sålen finner du Icebugs grepgummi RB9X.

Icebug

Aura ReWool RB9X

En perfekt tursko for sommeren, med lett og luftig overdel og maksimal komfort.

9 kg CO2 ekv. per par
31% resirkulert materiale
21% biobasert materiale
Icebug
🐑 ULL

Overdelen i ull er laget av overskuddsmaterialer fra svenske Woolpower. Det vil si at materiale som ellers ville gått i søppla får nytt liv.

Icebug
👟 GUMMI

Yttersålen er laget av 27% naturgummi og 15% gjenvunnet gummi.

Testvinnende grep for sommeren

Uansett om du vil løpe i terrenget, prøve deg på swimrun eller bare ta en gåtur i byen, blir opplevelsen bedre med et godt grep under føttene. RB9X er teknologien som gir deg nettopp det besteg repet. RB9X er vår egen gummiblanding, laget for å gi deg grep uansett om underlaget er knusktørt eller gjørmete og vått. RB9X-sålene har ulik form for å passe ulike aktiviteter, men gummiblandingen er den samme – og grepet er selvsagt alltid like bra!

Grep som holder lenge

Med godt grep under føttene blir det morsommere å bruke skoene. Og RB9X-skoene dine kommer du til å ville bruke mye. Derfor har vi gjort dem holdbare. Slitestyrken på våre RB9X-såler er hele 50 prosent høyere enn hva som anbefales for asfaltløpesko.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se