Icebug
Ava Biosole

For tre sesonger og alle tilfeller

Ava Biosole er vanntett, har BOA® Fit System for perfekt passform og kommer dessuten i fint og holdbart lær. Ava gjør seg dermed like godt til city-stilen som til turbuksen.

Kan vi kombinere alt vi vet om sko med riktig god funksjon og kombinere det med en stilig look? Kan vi få til en sko som håndterer dårlig vær like bra som solige dager og som fungerer gjennom vår, sommer og høst? Svaret var ja.

Mindre olje – mer naturlig råvarer

For å redusere oljeavhengigheten og klimaavtrykket har Ava fått en såle i 62 prosent naturgummi. Bedre for verden, men med samme grep som du forventer av en Icebugsko.

Lær – et bra materiale hvis det produseres på riktig måte

Alle som har hatt en skinnsko vet at det er et slitesterkt materiale som holder lenge hvis man tar vare på det. For å være sikre på at det læret vi bruker møter de høye holdbarhetskravene våre, bruker vi Nubuck som har fått Leather Working Group sin gullstandard.

15,2 kg CO2 ekv. per par
16 % resirkulert materiale
42 % biobasert materiale

En smartere måte å farge skoene på

Ava er også merket med DriTan, hvilket innebærer at skinnet er farget på en måte som sparer både vann og kjemikalier sammenlignet med konvensjonell farging.

BOA® Fit System med livstidsgaranti for perfekt passform uten anstrengelse.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se