Icebug
AVA RB9X

For tre sesonger og alle tilfeller

Ava RB9X er vanntett, har BOA® Fit System for perfekt passform og kommer dessuten i fint og holdbart lær. Ava gjør seg dermed like godt til city-stilen som til turbuksen.

Kan vi kombinere alt vi vet om sko med riktig god funksjon og kombinere det med en stilig look? Kan vi få til en sko som håndterer dårlig vær like bra som solige dager og som fungerer gjennom vår, sommer og høst? Svaret var ja. Interessen for Ava RB9X har vært riktig stort på forhånd og nå finnes den endelig tilgjengelig! Stikk innom og prøve på neste nivå av funksjon og stil.

Icebug

⭐⭐⭐⭐⭐ - Eva

''God passform, genial snøremekanisme. Pene tursko som jeg gjerne også bruker på bytur!''

HOLDBAR PÅ ORNTLI

🌲 Overdel laget av gullklasset DriTan™-lær

🌿 Mellomsåle laget med BLOOM™ foam, en type skum som lages av alger fra gjengrodde vassdrag

🕸 Tå- og hælpartier laget med fiskegarn som plukkets fra sjøen

👣 Yttersåle laget med resirkulert gummi

FINESSER

BOA® Fit System med livstidsgaranti for perfekt passform uten anstrengelse. Yttersåle med Icebugs grepsgummi RB9X for rått grep i både vått og tørt.

Alltid klimapositiv.

I tillegg til å minimere vår negative påvirkning så overkompenserer vi også for utslipp av karbondioksid. Våren 2019 ble vi verdens første klimapositive produsent av Outdoor sko, og vi har tatt på oss ledertrøyen for at resten av skobransjen skal følge etter. De utslipp som Icebug står for og som ikke kan fjernes, kompenserer vi for med 200 prosent, gjennom å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer klimagassutslippet.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se