Icebug

Bærekraft

Hvis vi ikke velger å lukke øynene våre ekstremt hardt, vet vi at vi trenger å gjøre noe umiddelbart for å unngå ekstrem fare for oss selv, menneskeheten og resten av planeten

Utgangspunktet er veldig enkelt: Du kan ikke redde planeten ved å kjøpe sko fra Icebug, eller ved å kjøpe noe annet produkt i det hele tatt, fordi alt forbruk bruker ressurser. Men hvis du virkelig trenger et par sko, gjør vi det vi kan for å begrense skadene på miljøet. (Det finnes ikke miljøvennlige forbruksvarer - derfor burde vi ikke bruke det ordet.)

Icebug

2019: Icebug er klimapositive

Vår oppgave

Icebugs oppdrag er å ta en ledende rolle i en overgang der både næringen og virksomheten blir fullstendig bærekraftig. Det er en tøff oppgave for et lite, uavhengig svensk selskap i en industri med mange utslipp. Vi må rense ordentlig foran vår egen dør, dele med oss og samarbeide om hvordan arbeidet kan utføres, samtidig som vi gjør det enklere og morsommere å gjøre bedre valg.

Icebug er klima-positiv siden februar 2019

For å få maksimal effekt fokuserer vi på å minimere den negative klimapåvirkningen av vår skoproduksjon, samtidig som vi sørger for at vi produserer ting som folk virkelig trenger, og som varer lenge. Det som gjenstår av vårt karbonavtrykk kompenserer vi med ekstra margin. Siden februar 2019 er vi et klima-positivt selskap.

Vi er ikke perfekte, men kan ikke vente med å fortelle hva vi skal gjøre til vi er det

Vi vil vite hva du synes

Vi er ikke perfekte, men kan ikke vente med å fortelle hva vi skal gjøre. Vi vil være åpne med både suksesser og tilbakeslag - bare spør. Det er på tide at både vi og andre holdes ansvarlige, og derfor vil vi at denne delen av nettstedet skal utvikles gradvis. Dine tanker om hva du vil at vi skal fortelle mer om eller gå mer i dybden på, hjelper oss å gjøre det til et nyttig verktøy.

Hvis vi kan vise bransjegigantene at dette faktisk er lønnsomt, har vi virkelig klart å påvirke

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se