Icebug
A BETTER CHOICE

Nå er det enklere å velge riktig!

En ny øko-merking er nødvendig

Vi vet at skoindustrien er en forurensende industri og at det generelt sett gjøres alt for lite for å redusere den negative miljøpåvirkningen. Som kunde kan du prøve å endre dette ved å velge mer bærekraftige alternativer, der bedre materialvalg og prosesser brukes. Men når du, som kunde, står foran skohyllene i butikken, er det vanskelig å forstå miljøpåvirkningen bare ved å se på en sko eller prøve den på foten. Siden det heller ikke finnes noen etablert standard merking i industrien, har vi hos Icebug utviklet vår egen. Ved å velge en sko som er merket med ''A BETTER CHOICE'', kan du som kunde vite at du velger en av de mest bærekraftige skoene på markedet.

Utvalgte sko for vinteren 2019

Disse skoene er de som møter de nødvendige kriteriene for å merkes med ''A BETTER CHOICE'' gjennom vinteren 2019. Velg den du liker best – uansett valg kan du være sikker på at den er en av de mest bærekraftige produktene på markedet.

A BETTER CHOICE her og nå, og i framtiden

I dag finnes det ingen etablert øko-merking for sko. Hvis det hadde funnets, ville vi, uten å tvile, brukt den i stedet for å utvikle vår egen. Kriteriene for ''A BETTER CHOICE'' vil endres over tid etter som bedre alternativer blir tilgjengelige. Dette er så langt vi kommer i 2019. Og derfor er det antakelig det beste valget du kan gjøre hvis du trenger å kjøpe et par nye sko.

Mariell Bjuhr, designer hos Icebug:

''Flere mennesker blir bevisst på at deres valg virkelig betyr noe. Ved å tilby en enkel måte for å identifisere de mest bærekraftige produktene, er dette vår måte å hjelpe forbrukerne å gjøre bedre valg på''

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se