Icebug
Icebug Boda

Klassikeren har fått nytt grep

Icebug Boda er vår versjon av en klassisk Chelsea Boot – toppet med funksjon, sikkert grep og holdbare materialvalg. Som alltid når det gjelder Icebug. Boda finnes både med eller uten pigger i form av Michelinsåle eller BUGrip-såle.

Boda er en støvel for aktive hverdager. Vannavvisende overdel i semsket skinn kombinert med en mudguard rundt hele foten, holder slaps og gjørme unna. Glidelåsen på innsiden av foten gjør at skoen blir smidig å ta av og på. Innsiden er foret med både fleece og det nedbrytbare isoleringsmaterialet Primaloft Bio Insulation. Dette i kombinasjon med en bred lest og godt med plass for tærne, gjør Boda til en varm og deilig sko gjennom hele vinteren. Boda gjør seg godt som tursko, takket være en stabil mellomsåle som gir deg god rull i steget.

Bærekraftige høydepunkter:

✓ Isolasjon av Primaloft® Bio, et resirkulert og økologisk nedbrytbart isolasjonsmateriale.
✓ Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn
✓ Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.

Icebug

Icebug

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se