Icebug
Boda

Klassikeren har fått nytt grep

Boda er vår versjon av en klassisk Chelsea Boot – toppet med funksjon, sikkert grep og holdbare materialvalg. Som alltid når det gjelder Icebug. Boda finnes både med eller uten pigger i form av Michelinsåle eller BUGrip-såle.

Boda er en støvel for aktive hverdager. Vannavvisende overdel i semsket skinn kombinert med en mudguard rundt hele foten, holder slaps og gjørme unna. Glidelåsen på innsiden av foten gjør at skoen blir smidig å ta av og på. Innsiden er foret med både fleece og det nedbrytbare isoleringsmaterialet Primaloft Bio Insulation. Dette i kombinasjon med en bred lest og godt med plass for tærne, gjør Boda til en varm og deilig sko gjennom hele vinteren. Boda gjør seg godt som tursko, takket være en stabil mellomsåle som gir deg god rull i steget.

14,7 kg CO2 ekv. per par
22 % resirkulert materiale
18 % biobasert materiale

Stilren, komfortabel og smidig

Boda er en svært god hverdags-vintersko. Overdelen er i vannavvisende semsket skinn, og på innsiden har du myk og varm fleece, laget av 100 % resirkulert PET-polyester. På skoens side finner du en smidig glidelås som gjør skoen lett å ta av og på.

Holdbarhet på ekte

Bodas mellomsåle er blant annet laget av alger, mens hælkappen og tåboksen er laget av gjenvunnet fiskenett. Det semskede skinnet i overdelen er noe av det mest holdbare og slitesterke som finnes. Hvis vi i tillegg legger til at Icebug alltid klimakompenserer hvert produkt med 200 % kan du være sikker på at du har gjort et godt valg.

Icebug
BODA BUGRIP - HAZEL

DAME

Icebug
BODA BUGRIP - BLACK

HERRE

Icebug
BODA BUGRIP - BLACK

DAME

14,9 kg CO2 ekv. per par
27 % resirkulert materiale
11 % biobasert materiale

Alltid klimapositiv

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorsko. Vi følger FNs initiativ Climate Neutral Now og måler hele firmaets utslipp av drivhusgasser. Disse reduserer vi i så stor grad som mulig og kompenserer årlig for utslippene vi ikke kan ta bort, ved å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer drivhusgasser.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se