Icebug
Icebug

Capra RB9X

Lav vekt, holdbar, overlegent grep og utviklet i samarbeid med verdensmesteren i skyrunning, Jerring-prisvinneren Tove Alexandersson. Det er Capra RB9X, Icebugs mest tekniske trailsko sommeren 2020.

Utformingen av Capra har noen diskrete hint om hva den er designet for. Yttersålen er designet etter høydeprofilen til de fem høyeste toppene ved Kinlochleven, der Tove ble verdensmester i skyrunning for første gang.

En sko som skal håndtere belastningen det er å ta seg opp for bratte stigninger og kunne løpe raskt i bratt terreng, må selvfølgelig være fullspekket med riktig teknologi. Og det kan Icebug aller best.

8 LAGER AV PERFEKSJON

GREP I ALLE RETNINGER

Icebug

Yttersålen –hjertet til Icebug. Her er de viktigste egenskapene for sålen på Capra:

* Icebugs egen gummiblanding RB9X kombinerer best tenkbare grep med eksepsjonell slitestyrke.

* 3,5 mm høye gummiknotter gir bra grep på stokk og stein.

* Stora kontaktflater på gummiknottene gir god bakkekontroll og godt grep.

* Sålen er konstruert for å gi grep i alle retninger, som er spesielt effektivt i raske utforsløpninger.

* Stort mellomrom mellom knottene og diagonale kanaler gjør at sålen fungerer som et traktordekk og hele tiden transporterer bort gjørmen ut mot sidene. Det gjør Capra til en perfekt sko selv under de tøffeste forhold.

TOVE OM HVA HUN TRENGTE:

'' Skoene må være lette, men likevel kunne beskytte foten. Og de må ha nok demping til å kunne klare mer enn tre timers løping ''

EN KLIMAPOSTIV SKO VERDIG EN MESTERE

Målet til Icebug var å utvikle en sko med overlegent grep og riktig løpsfølelse for rask teknisk trail- och skyrunning. Den skulle også ha nok support for å tåle transportenstrekkene på vei ut til skogen og stien. Det skulle være maksimal ytelse med et minimalt fotavtrykk. Hva ble det? Det ble akkurat slik. Capra er en sko som er en mester verdig. Det er en sko som kan hjelpe deg til å ta neste steg.

Capra har 7 mm drop, en såle som er utformet for å være ekstremt grepsikker og minimal vannabsorpsjon. Skoen sitter fint rundt foten og tilbyr en litt bredere tåboks som både gir bedre bakkekontroll og lar føttene ha det behagelig på lengre økter. Selvfølgelig er Capra også klimapositiv som alltid med skoene til Icebug. Hver detalj blir nøye studert og produsert på best mulig måte fra et miljømessig synspunkt. Hver sko vi produserer blir også kompensert med 200%.

Icebug

Gjør et klimapositivt valg.

Alltid klimapositive

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorskor i henhold til FN sitt initiativ Climate Neutral Now. Vi måler hele selskapets klimagassutslipp, reduserer dem så langt det lar seg gjøre og kompenserer årlig for de utslippene som ikke kan fjernes, ved å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer klimagass.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se