Icebug
Dala Biosole

Tidløs look – varm innside

Dala Biosole – vinterens store nyhet fra Icebug!

Har du lyst på et par skikkelig gode sko denne vintersesongen? Nye Dala Biosole med klassisk mokkaoverdel har en innside med fluffy resirkulert ull som holder føttene dine varme. Skoene er lette å ta av og på, og under skoene har du Icebugs upiggede Biosole-såle som for det meste er laget av naturgummi.

TIdløs look – naturlige materialer.

Nye Dala Biosole har en klassisk og tidløs look, men er langt fremme i skoene når det gjelder materialvalg. Mokkaen er LWG-merket og i tillegg til Biosole-sålen er også innersålen laget med resirkulert ull fra svenske Woolpower og Bloom foam, et slags skum som lages av alger fra overgrodde vassdrag.

16,5 kg CO2 ekv. per par
8 % resirkulert materiale
46 % biobasert materiale

Yttersåle i naturgummi

I Biosole™-yttersålen erstattes syntetisk gummi med naturgummi som dermed reduserer vår oljeavhengighet. Naturgummi har omtrent halvparten så stor klimapåvirkning som syntetisk gummi. Biosole™ er laget av 90 % ikke-oljebaserte komponenter, hvorav 62 % er naturgummi. Gummiblandingen gir et godt grep året rundt og holder seg mykt og fleksibelt, selv når temperaturen kryper under null.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se