Icebug
Eide Woolpower RB9X

Kjøp avfall. Få en fantastisk sko.

Icebug leder an mot en mer bærekraftig skoindustri og er anerkjent av FN som verdens første klimapositive skoprodusent. Med alger, fiskegarn, resirkulerte PET-flasker og høye mål for å redusere utslipp av CO2 ligger vi langt foran konkurrentene. Men det holder ikke.

Når vi i høst la ut Eide RB9X for salg i et svært begrenset opplag på 200 stykker, ble den utsolgt med én gang. Den suksessen ba om en oppfølger. Mer ullrester fantes – så ytterligere et lite opplag kunne produseres. Nå er den her, den bærekraftige ullsneakersen du kan spasere rett inn i våren med!

Ullsneakers som bare roper bærekraft.

Vi nordmenn vet å sette pris på ull året rundt, vi vet at ull er gull. Med ullsneakersen Eide på føttene har du en sko som holder deg kald når det er varmt – og varmt når det er kaldt. Det er det fine med ull! Eide er deilig og myk, perfekt å tasse rundt i når det fortsatt er litt kulde i bakken selv om solen varmer. For å ikke snakke om hvor fint den egner seg til kontoret. Topp denne kule sneakersen med bærekraft-aspektet - og vi har en sikker vinner i vår.

Icebug
🐑 ULL

Ulloverdelen er laget av restavfall fra svenske Woolpower sin produksjon. Gode materialer som ellers kastes får et nytt og lengre liv.

Icebug
🧪 ALGER

Mellomsålen er laget med Bloom Foam, en type skum produsert av alger høstet fra gjengrodde vassdrag.

Icebug
🕸 SPØKELSESGARN

Hel- og tåkappen er laget med gjenvunnet fiskegarn og gjenbrukes istedenfor å ødelegge sjøene.

Icebug
👟 GUMMI

Yttersålen er Icebugs grepsgummi RB9X, med høyest mulige innhold av resirkulert gummi.

Skikkelig komfortabel med et rått grep.

Eide Woolpower RB9X har en myk og behagelig mellomsåle som takket være BUGFORCE gir veldig god demping og god rull i steget. Ta skoen på foten og følelsen av komfort er umiddelbar. Ta et par trinn og du merker også grepet du får under sålen takket være Icebugs gode greps gummi RB9X.

Icebug er regjerende ekspert på grep – så også her.

Alltid klimapositiv.

I tillegg til å minimere vår negative påvirkning så overkompenserer vi også for utslipp av karbondioksid. Våren 2019 ble vi verdens første klimapositive produsent av Outdoor sko, og vi har tatt på oss ledertrøyen for at resten av skobransjen skal følge etter. De utslipp som Icebug står for og som ikke kan fjernes, kompenserer vi for med 200 prosent, gjennom å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer klimagassutslippet.

Icebug
Eide Woolpower RB9X

Eksklusiv modell kun hos Icebug

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se