Icebug
Eli RB9X

Deilige sneakers i resirkulerte materialer

Fjorårets sommer-suksess er tilbake - nå i fire forskjellige farger!

Eli RB9X er Icebugs mest solgte sneaker, laget for aktive sommerdager og hyllet for sin luftige overdel og supre komfort. Eli er nesten utelukkende laget av resirkulerte materialer og yttersålen er laget i samme materiale som våre løpesko, hvilket garanterer godt grep på svaberg, båtdekk og brygger.

Båtfolkets favoritt

Eli RB9X er en perfekt sko for båtlivet. Sålen gir grep på glatte svaberg, brygger og båtdekk. Takket vare den luftige overdelen holder seg føttene behagelig avkjølte selv når temepraturen stiger, samtidig som skoene tørker raskt hvis de blir våte.

Laget avresirkulert materiale

Vi på Icebug har som misjon å lage sko med minimal klimapåvirkning. 2019 ble vi utnevnt til verdens første klimapositive skoprodusent, och med Eli RB9X har vi tatt vårt klimaarbeid til et nytt nivå. Overdelen i mesh er laget av 100% resirkulerte PET-flasker og i yttersålen har vi blandet i 15% resirkulert gummi. I mellomsålen finner du BLOOM® foam, som er et materiale laget av alger fra gjengrodde vassdrag. Gjennom å bruke alger i stedet for olje reduserer vi vårt klimaavtrykk, samtidig som vi renser vann. Win-win!

Grep du kan stole på

Icebug har laget skor med verdens beste grep siden 2001, og vi har gjort det til et signum at man ikke sklir med Icebug på føttene. Eli RB9X er ikke noe unntak. RB9X er nemlig den gummiblandning som vi bruker i våre løpesko for å gi best mulig grep selv på de mest lømske underlag, som våte steiner og fjell.

USLÅELIG KOMFORT?

Mellomsålen i BUGforce gir deg all demping du kan ønske. Dessuten har Eli en innersåle med Ortholite Hybrid® som former seg etter dine føtter. Med komfort til fornavn er Eli et perfekt skovalg for deg som bare elsker deilige sommerskor eller som har problemer med føttene.

LUFTIG OVERDEL

Overdelen på Eli er laget av luftig mesh, som gjør at dine føtter får puste, uansett hvor varmt det er ute. Fotsvette er et saga blott!

Icebug

SMIDIGE LISSER

Selv om eli er vår mest bekvemme sko kommer du sikkert å ta den av deg mange ganger. derfor har vi forsynt skoen med et elastisk lissesystem som gjør det enkelt at i et trekk enkelt ta på eller av skoen.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se