Icebug
Eli RB9X

Deilige sneakers i resirkulerte materialer

Eli RB9X er Icebugs mest populære sneaker. Den er laget for aktive vår- og sommerdager og elsket for sin luftige overdel og fantastiske komfort.

Mange mener at Eli er de mest komfortable skoene de har eid, og som alltid med sko fra Icebug er den bærekraftig. Den har en overdel i 100 % resirkulert polyester, alger i mellomsålen og gummi i yttersålen som garanterer et svært godt grep.

Eli tåler å vaskes i maskin og finnes i åtte flotte farger. Hvilken velger du? 🌈

Icebug

Mustard

Icebug

Olive

Icebug

SteelBlue

Icebug

PearlWhite

OVER TUSEN KUNDEANMELDELSER GIR 👍

Om du leser noen av kundeanmeldelsene vil du raskt oppdage at Eli ikke er en vanlig sko. «Superkomfortable», «Beste skoene jeg har hatt» og «vannvittig lette» er noen av kjennetegnene som går igjen. Med en gjennomsnittskarakter på 4,7 av 5 ⭐️.

Icebug

Turquoise

Icebug

PinkLemonade

Icebug

Crimson

Icebug

Black

LAGET AV RESIRKULERT MATERIALE

Vi på Icebug har som misjon å lage sko med minimal klimapåvirkning. 2019 ble vi utnevnt til verdens første klimapositive skoprodusent, och med Eli RB9X har vi tatt vårt klimaarbeid til et nytt nivå. Overdelen i mesh er laget av 100% resirkulerte PET-flasker og i yttersålen har vi blandet i 15% resirkulert gummi. I mellomsålen finner du BLOOM® foam, som er et materiale laget av alger fra gjengrodde vassdrag. Gjennom å bruke alger i stedet for olje reduserer vi vårt klimaavtrykk, samtidig som vi renser vann. Win-win!

KAST DEM – I VASKEMASKINEN!

Icebug lager sko som er til for å brukes mye og over lang tid. Hvis Eli blir skitten kan du kaste dem i vaskemaskinen og på den måten holde dem fine lenger.

Slik gjør du:
✔️ Legg inn skoene sammen med noen håndkler som beskytter maskinens trommel.
✔️ Vask dem på 30 grader med ditt vanlige vaskemiddel.
✔️ Ta ut innersålen og la dem tørke. Unnvik direkte sollys og høye temperaturer.
✔️ Klar!

SKO ER IKKE LAGET FOR Å FLY ⛴

Icebug har ikke brukt flytransport fra fabrikk denne våren heller. Faktisk har vi ikke gjort det på fem år – og vi tenker ikke begynne med det i fremtiden heller. Om vi hadde valgt flyfrakt ville CO2-utslippet per sko vi lager blitt det dobbelte.

GREP DU KAN STOLE PÅ

Icebug har laget skor med verdens beste grep siden 2001, og vi har gjort det til et signum at man ikke sklir med Icebug på føttene. Eli RB9X er ikke noe unntak. RB9X er nemlig den gummiblandning som vi bruker i våre løpesko for å gi best mulig grep selv på de mest lømske underlag, som våte steiner og fjell.

USLÅELIG KOMFORT?

Mellomsålen i BUGforce gir deg all demping du kan ønske. Dessuten har Eli en innersåle med Ortholite Hybrid® som former seg etter dine føtter. Med komfort til fornavn er Eli et perfekt skovalg for deg som bare elsker deilige sommerskor eller som har problemer med føttene.

LUFTIG OVERDEL

Overdelen på Eli er laget av luftig mesh, som gjør at dine føtter får puste, uansett hvor varmt det er ute. Fotsvette er et saga blott!

SMIDIGE LISSER

Selv om eli er vår mest bekvemme sko kommer du sikkert å ta den av deg mange ganger. derfor har vi forsynt skoen med et elastisk lissesystem som gjør det enkelt at i et trekk enkelt ta på eller av skoen.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se