Eli RB9XSommerens deiligste sneaker

''Jeg bruker Eli hver dag på jobb, og de er fantastiske. Så utrolig gode, jeg elsker dem''

Med Eli RB9X har Icebug laget en stilig sommersneaker - på vår måte. Når vi lagde den, tenkte vi hovedsakelig på tre ting; komfort, komfort og komfort. Resultatet blev noe som mange beskriver som Icebugs mest bekvemme sko noensinne. Selvfølgelig har vi også gitt det verdens beste sommergrep.

DAMEli W RB9X KJØP NÅ
HERREli M RB9XKJØP NÅ
DAMELI W RB9XKJØP NÅ
HUNDSTALLET OM ELI:''Eli er den perfekte turskoen for oss. Den puster mye, så føttene holder seg svale samtidig som den gir godt grep ved sommerregn. Den har også god demping i sålen som gjør at føttene orker å gå en hel dag''

USLÅELIG KOMFORT

BUGforce mellomsåle gir deg all demping du kan ønske. I tillegg har Eli en innersåle med Ortholite Hybrid® som tilpasser seg føttene dine.

LUFTIG OVERDEL

Overdelen på Eli er laget av luftig mesh, som sikrer at dine føtter får puste, uansett hvor varmt det er. Glem svette føtter!

BESTE GREPET

Icebug lager aldri sko med dårlig grep. Sålen på Eli er laget av vår egen gummiblanding RB9X, som gir deg opptil 40 prosent bedre grep enn andre sko. Test på våt stein, så vil du forstå

SMIDIG SNØRING

Selv om Eli er vår mest komfortable sko, vil du sikkert ta den av mange ganger. Derfor har vi gitt skoen et elastisk snøresystem som enkelt lar deg trekke den på og av i en og samme bevegelse.

HOLDBARHET

Som verdens første og hittil eneste klimapositive produsent av outdoorskor, er bærekraft alltid øverst på vår agenda. Eli er intet unntak, og vi har gjort skoen så holdbar vi bare kunne. Blant annet finner du i våre sko bluesign®-sertifisert fôr laget av resirkulert polyester og farget med løsningsmiddel-teknologi, noe som reduserer kjemisk bruk med over 90 prosent og vannbruk med opptil 50 prosent.

For mer inspirasjon,
følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se

Vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.