Icebug
DET KLIMAPOSITIVE VALGET

Vår nye kolleksjon: Bærekraftige valg som virkelig gjør forskjell

Icebug er verdens første klimapositive skoprodusent. Vi snakker ikke bare om bærekraft som et viktig tema. Vi gjør noe på riktig. Gode ting. Så om du virkelig vil gjøre et holdbart valg av skor denne vinteren, velg et par Icebug. Dette er hvorfor:

Icebug
TIDEN FOR Å FØLGE OSS

Hvis alle skoprodusenter gjorde som Icebug, skulle vi kunne unngå at over 4 milliarder m3 polaris smelter.

DET STORE BILDET

Skoindustrien står for 1,6% av verdens totale CO2-utslipp. Hvis alle skoprodusenter skulle kompensere sine utslipp med 200%, slik som Icebug gjør, skulle 1,4 milliarder tonn CO2 årlig kunne unngås eller bindes tilbake. 1,4 billioner tonn CO2 beregnes smelte over 4 milliarder m3 polaris og det er samme mengde CO2 som over 600 millioner biler slipper ut hvert år.

DE BÆREKRAFTIGE DETALJENE I SKOENE TIL ICEBUG:

Icebug

ALLA SKO FRA ICEBUG ER KLIMAPOSITIVE

Fremskritt innenfor bærekraft må måles opp mot den faktiske påvirkningen. Sant, Icebug er verdens første klimapositive sko-brand, men det i seg selv har liten praktisk betydning. Derfor har vi lært oss hvordan vi måler, reduserer og kompenserer, så at flere også kan gjøre det. Å være med og håndtere klimakrisen er et ansvar vi mener alle bedrifter skal ta. For at flere skal ville gjøre dette så forteller vi hva vi har gjort med våre materialer og hvilken påvirkning det har. Alt for at det skal bli mulig for deg å gjøre et mer bærekraftig valg.

Uansett hvilken sko du foretrekker kan du være sikker på at du gjør et klimapositivt valg. Her har du noen av de absolutt mest bærekraftige skoene i vår vinterkolleksjon:

HVORDAN ER DET MED SÅLENE?

Gjennom bruken av naturgummi og resirkulert gummi kan Icebug spare mange tonn CO2 hvert år. Når du går i et par Icebug, så går du på yttersåler som tar så stor hensyn til naturen som mulig.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se