Icebug
Grove Wool

Når design og smarte materialvalg møtes

Grove Wool er bestselgeren som er prisbelønt av skobransjen og som er blant det absolutt mest holdbare du kan finne. Utseende, verdens beste grep under sålen og den lave vekten får du på kjøpet.

Pigg eller ikke? Vanntett? Du velger!

Gjenvunnet material og verdens beste grep

Vil du ha en fin sko med verdens beste grep? Ta en titt på BUGrip-versjonen av Grove. Icebugs sko er laget for at de skal brukes, mye. Våre BUGrip-pigger med spisser i karbidstål er så godt som umulige å slite ut. Og selv om du skulle miste en pigg eller to er det ikke noe problem.

Icebug
GROVE WOOL

Pigget

Icebug
GROVE WOOL

Pigget og vanntett

Samarbeid mellom to svenske outdoor-firmaer – for en mer holdbar fremtid

Ved hjelp av det Östersund-baserte firmaet Woolpower sitt restemateriale kan Icebug lage enda mer holdbare sko. Grove er et godt eksempel på dette. Hvis du dessuten legger til lista nedenfor, skjønner du at Icebugs bærekraftsarbeid ikke bare er for syns skyld.

Icebug
Lær

Alt læret som brukes i Grove er gullrangert av Leather Working Group som garanterer at det er produsert så bærekraftig som mulig.

Icebug
ALGER

Mellomsålen og innersålen er laget av Bloom Foam, et slags skum som lages av alger hentet fra overgrodde vassdrag.

Icebug
Fiskenett

Hælkappen og tåboksen er laget med gjenvunnet fiskenett. På den måten blir nettet til noe nyttig, fremfor å forsøple havet.

Icebug
Ullrester

Rester fra Woolpowers produksjon finner du overdelen på Grove, som holder deg varm hele vinteren.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Mariell Bjuhr, designer hos Icebug:

''Grove er et godt eksempel på samarbeid mellom sko- og klesindustrien. Woolpowers restematerialer får nytt liv i Icebugs sko.''

Icebug

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se