Icebug
Grove Wool

Når design og smarte materialvalg møtes

Grove Wool er bestselgeren som denne høsten både kommer i flere farger og i vanntett versjon. Grove er prisbelønt av skobransjen og er noe av det aller mest holdbare du kan finne. Utseendet, verdens beste grep og lav vekt får du også med på kjøpet.

Pigg eller ikke? Vanntett? Du velger!

Icebug
COMING SOON - GROVE MICHELIN

Upigget og vanntett

Gjenvunnet material og verdens beste grep

Vil du ha en fin sko med verdens beste grep? Ta en titt på BUGrip-versjonen av Grove. Icebugs sko er laget for at de skal brukes, mye. Våre BUGrip-pigger med spisser i karbidstål er så godt som umulige å slite ut. Og selv om du skulle miste en pigg eller to er det ikke noe problem.

Icebug
GROVE WOOL BUGRIP

Pigget

KJØP NÅ
Icebug
GROVE WOOL BUGRIP BUGDri

Pigget og vanntett

KJØP NÅ

Samarbeid mellom to svenske outdoor-firmaer – for en mer holdbar fremtid

Ved hjelp av det Östersund-baserte firmaet Woolpower sitt restemateriale kan Icebug lage enda mer holdbare sko. Grove er et godt eksempel på dette. Hvis du dessuten legger til lista nedenfor, skjønner du at Icebugs bærekraftsarbeid ikke bare er for syns skyld.

Icebug
Lær

Alt læret som brukes i Grove er gullrangert av Leather Working Group som garanterer at det er produsert så bærekraftig som mulig.

Icebug
ALGER

Mellomsålen og innersålen er laget av Bloom Foam, et slags skum som lages av alger hentet fra overgrodde vassdrag.

Icebug
Fiskenett

Hælkappen og tåboksen er laget med gjenvunnet fiskenett. På den måten blir nettet til noe nyttig, fremfor å forsøple havet.

Icebug
Ullrester

Rester fra Woolpowers produksjon finner du overdelen på Grove, som holder deg varm hele vinteren.

Alltid klimapositiv

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorsko. Vi følger FNs initiativ Climate Neutral Now og måler hele firmaets utslipp av drivhusgasser. Disse reduserer vi i så stor grad som mulig og kompenserer årlig for utslippene vi ikke kan ta bort, ved å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer drivhusgasser.

Mariell Bjuhr, designer hos Icebug:

''Grove er et godt eksempel på samarbeid mellom sko- og klesindustrien. Woolpowers restematerialer får nytt liv i Icebugs sko.''

Icebug

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se