Grove W WoolpowerVår hittil mest holdbare sko

Grove W Woolpower - fremtiden er her

Grove W Woolpower er kronjuvelen i Icebugs hiking-kolleksjon vinteren 2019. Modellen kjemmet hjem flere ISPO-priser i kategorien Urban - Street & Lifestyle, og det er også den mest holdbare skoen Icebug noensinne har laget. Utseendet, verdens beste grep under sålen og den lave vekten du får på kjøpet.

PIGGETGrove W Woolpower BUGripKJØP NÅ
UPIGGETGrove W Woolpower MichelinKJØP NÅ

Mange gode ting allerede, ikke sant? Det er mer ...

Begynnelsen på et vakkert vennskap.

To bedrifter, ett oppdrag. Både Icebug og Woolpower lager produkter som gjør det lettere for deg å være utendørs om vinteren. Grove Woolpower er det første samarbeidet mellom disse to svenske bedriftene - men det er ikke det siste.

Restematerialer fra Woolpower i overdelen.

Avfall fra Woolpowers produksjon av baselager brukes i overdelen til Grove og holder deg varm hele vinteren.

Lær i gullstandard.

Alt lær som brukes i Grove er gullbelagt av Leather Working Group, som garanterer at det blir produsert så holdbart som mulig.

Innersåle fra Woolpower.

En varm ullsåle laget av Woolpower avfallsmateriale gir føttene varme og komfort.

Bloom foam + Woolpower innersåle

Innersålen i Grove er laget med resirkulert ull fra Woolpower og med 20% Bloomfoam for ekstra komfort. Bloomfoam er laget av skadelige alger som høstes for å bli nyttige skumprodukter i stedet. Det gir lignende egenskaper som EVA, som er det vanligste materialet som brukes i mellomsåle og innleggssåler. Å bruke Bloomfoam bidrar ikke bare til å rense vannet, det reduserer også karbondioksidutslipp og reduserer bruken av ikke-fornybare ressurser.

Mariell Bjuhr, designer hos Icebug, om samarbeidet:

''Grove er et vellykket eksempel på et samarbeid mellom sko- og klesindustrien. Vi bruker restavfall fra klesproduksjonen til svenske Woolpower for å forbedre funksjonene og holdbarheten til skoene våre. Ved å bruke avfallet får materialet et nytt liv''

Resirkulert materiale og verdens beste grep.

Grep som ikke blir utslitt. Icebug lager sko for å brukes, mye. BUGrip med integrerte pigger av karbidstål er praktisk talt umulige å slite ut. Og selv om du skulle miste en pigg eller to, har det ikke noe å si for grepet.
20% resirkulert gummi i yttersålen. Vi bruker resirkulert materiale så ofte som mulig og uten å påvirke slitestyrken. Akkurat nå er grensen for hva som kan resirkuleres kun på 20% - for at skoen ikke skal bli for raskt slitt og dermed ikke være et langvarig og bærekraftig valg.

For mer inspirasjon,
følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se

Vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.