Icebug
HAZE RB9X GTX

Vanntette sko har aldri vært behageligere.

Haze RB9X GTX - Opplev naturen med tørre føtter

Icebug er til for å gjøre det enklere for folk å komme ut i naturen, og Haze er et lysende eksempel på hvordan det fungerer i praksis. Haze er en vanntett sko som opprinnelig er designet for løping, men takket være den romslige passformen og den utrolige komforten har den blitt en favoritt blant hundeeiere, turgåeere, soppsankere – og alle andre som setter pris på å ferdes i naturen uansett vær. Haze kommer nemlig med GORE-TEX, som garanterer at føttene holder seg tørre selv om det regner aldri så mye.

En sko for alle føtter

Haze har en bred lest med god plass i skoen som gjør at den passer for mange ulike typer av føtter. Det populære lissesystemet, BOA Fit System, har også flere viktige fordeler; den gjør det enkelt at av og på skoen, samtidig som overdelen former seg etter din fot og gir en meget god passform. Med en enkel bevegelse kan du justere hvor stramt du vil at skoen skal sitte på foten, og du trenger aldri mer sukke over skolisser som går opp. Ikke heller trenger du bekymre deg over at lissene skal gå i stykker – BOA har nemlig livstidsgaranti på sine produkter.

10 kg CO2 ekv. per par
20% resirkulert materiale
11% biobasert materiale
Icebug

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se