Icebug
HORIZON RB9X

En herligere måte å løpe på

Horizon RB9X er vår nybegynnersko for trail, utformet for å passe for deg som vil starte en ny løpkarriære på grusvei eller sti.

Horizon er godt dempet, myk og deilig. Den har en luftig overdel og passer godt for enklere underlag. Vil du ta en tur ut på de smalere stiene fikser Horizon det også. Under sålen finnes selvsagt markedets beste upiggede grep i form av Icebugs RB9X-gummi.

Horizon RB9X:
✓ RB9X-gummi for godt grepp på både vått og tørt underlag
✓ Vannavvisende overdel
✓ Romslig tåboks
✓ God demping

Laget av gjenvunnet materiale

Vi i Icebug lager sko med minst mulig klimapåvirkning, og Horizon RB9X er intet unntak. Overdelen er laget av 100 prosent resirkulerte PET-flasker, og i yttersålen har vi blandet inn 15 prosent gjenvunnet gummi. I mellomsålen finner du BLOOM® foam, som er et materiale laget av alger fra overgrodde vassdrag. Gjennom å bruke alger i stedet for olje reduserer vi klimaavtrykket vårt samtidig som vi rengjør innsjøene. Win-win!

Sko skal ikke fly

Icebug har ikke flydd hjem et eneste skopar fra fabrikken denne våren. Faktisk har vi ikke gjort det på fem år – og tenker ikke gjøre det i fremtiden heller. Hadde vi valgt flytransport for skoene våre, ville vi doblet CO2-utslippene våre. Derfor har du måttet vente på visse farger eller modeller. De har rett og slett vært ute og kjørt båt. For planetens skyld. Men nå er også disse herlige nyhetene i havn!

8,6 kg CO2 ekv. per par
28 % resirkulert materiale
12 % biobasert materiale

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se