FOD-gården <3 ICEBUGIcebug - menneskets nest beste venn

Gjør som FOD-gården - velg Icebug for å fjerne det glatte

Vi i Icebug er glade for å kunngjøre at Icebug og FOD-gården har startet et samarbeid.

Ansatte og frivillige på FOD-gården får varme og lette vintersko med verdens beste grep, slik at de enklere kan gå tur med hundene - uansett vær og underlag. Til gjengjeld får Icebug veldig gode tilbakemeldinger på produktene slik at vi kan fortsette å lage de beste skoene til hundeeiere.

Vil du også ha et par piggsko fra Icebug? Akkurat nå gir vi 10% rabatt på de to modellene FOD-gården valgt i vinter.

Skriv inn koden 2019FOD10 og få en sklisikker vinter du med!

''Jeg skal aldri ha piggfrie vintersko igjen - det vet jeg selv om det ikke er snø enda''

- FOD-gården.

Hundeeier <3 PiggskoSnø og is er den vanligste årsaken til skader vinterstid. Hvis du i tillegg har hund, løper du enda større risiko for å bli skadet.Pigget

Vi har snakket med Mette Sommer på FOD-gården om samarbeidet.

Hvorfor vil du ha et samarbeid med Icebug?

Vi går mil på mil, hver dag året rundt og i all slags vær. Slitasjen på klær og sko er veldig høy og gode sko er både vanskelige å finne og koster gjerne mange penger. For en frivillig organisasjon som vår, som ikke har penger å bruke på utstyr til de på to ben, betyr det veldig mye at våre ansatte og frivillige får muligheten til å ha de beste sko på markedet. At Icebug også har en dyrevennlig profil er veldig positivt for oss.

Du vet sikkert alt om å gå med hunder i all slags vær. Hva vil Icebug bety for turene til dere på FOD-gården i vinter?

Det finnes ikke noe vi ikke vet om å gå tur :-) Med skoene fra Icebug kommer vi til å falle mindre, piggene er helt supre. Vi kommer også til å holde oss tørre og varme. Når man går flere mil i uken er skotøyet ekstremt viktig.

Hvordan har dere gjort det tidligere da det var veldig glatt og hundene måtte ut?

Hundene må ut - uansett vær og føre. Noen av oss har hatt Icebug med pigger tidligere, men også piggsko fra andre leverandører. Vi har også brukt en mengde forskjellige ''strap-on''-pigger. Sånne som man fester utenpå skoene.

Fortell litt om FOD-gården og hva du gjør!

FOD-gården er en frivilligbasert organisasjon som jobber med omplassering av hjemløse katter og hunder. Gården ligger vakkert til i marka syd i Oslo.

Gården er delt opp i en hunde- og katteavdeling og vi har til enhver tid mellom 20 og 30 dyr av hvert slag boende. Foreningen for omplassering av dyr ble stiftet i 1980 og har siden den gang arbeidet for å skaffe nye hjem til hunder og katter, uavhengig av type, alder eller kjønn.

FOD er en uavhengig og frittstående forening som bygger sin virksomhet på frivillig og idealistisk basis. FOD finnes kun i Oslo.

FOD har som mål å finne best mulig egnede overtakere av det enkelte dyr, samt bidra med råd og veiledning.

FOD er motstander av den pengestyrte og ansvarsløse produksjonen av kjæledyr.

FOD verner dyr uansett rase og alder, da det er dyret i seg selv som har verdi.

For at dyrene skal ha det så bra som mulig mens de er hos oss er vi veldig opptatte av å gi hvert enkelt dyr tilpassete aktiviteter. For hunder kan det for eksempel være kick bike, trening på agilitybanen, svømming, lydighetsøvelser, søksøvelser osv. De fleste hundene får nå en langtur, to kortere turer og en mentaløkt i løpet av dagen. Vi bruker kun \"Fear free\"-metoder i alt vi gjør.

Vi har stor pågang av hunder og katter som må omplasseres - mer enn vi har plass til på gården - vi har derfor endel fosterhjem som hjelper oss med å ta vare på hunder og katter til det blir plass på gården eller til de blir omplassert.

Icebug

Grunnlagt i 2001 i Gøteborg av nåværende administrerende direktør David Ekelund og moren Eliza Törnkvist. Icebug er markedsledende på sko med grep og er mest kjent for sine vintersko med pigger. I Sverige har Icebug lenge vært et stort og kjent merke blant hundeeiere og siden 2012 har selskapet jobbet tett med Hundstallet, den svenske motsvarigheten til FOD-gården. Eliza Törnkvist, grunnlegger og designer, er også en lidenskapelig hundeeier.

I 2019 ble Icebug verdens første klimapositive produsent av outdoorsko.

Raske leveranser
Hos oss kan du handle trygt og raskt få varene dine.
Gratis frakt på kjøp over 1000 kroner
Du får alltid gratis frakt hos oss når du handler for minst 1000 kroner - vi klimakompenserer for din frakt.
Størst utvalg av Icebug sko.
Hos oss finner du alltid det siste fra Icebug.

For mer inspirasjon,
følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se

Vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.