Icebug
FOD-gården <3 ICEBUG

Icebug - menneskets nest beste venn

Gjør som folket på FOD-gården - bruk Icebug på bena for å unngå hålke. Akkurat nå gir vi 15% rabatt på hele sortimentet. Da gir Icebug også 5% ekstra per kjøp direkte til FOD-gården.

Dette er andre vinteren som Icebug og FOD-gården har et samarbeide. Ansatte og frivillige på FOD-gården får varme og lette vintersko med verdens beste grep, slik at de trygt kan gå på tur med hundene - uansett vær og føre.

Vil du også ha et par piggsko fra Icebug? Akkurat nå gir vi 15% rabatt på hela Icebugs sortiment. Skriv inn koden FODGARDEN15 og få en sklisikker vinter du med! Da bidrar du dessuten aktivt med midler for å støtte FOD-gårdens virksomhet. Tilbudet gjelder til den 23. desember og bare på icebug.no

Icebug
Valgt av FOD-gården i vinter

Stride W BUGrip

Kjøp nå – dame
Icebug
Valgt av FOD-gården i vinter

Stride M BUGrip

Kjøp nå – herr

Hva vil Icebug bety for turene til dere på FOD-gården i vinter?

''Det finnes ikke noe vi ikke vet om å gå tur :-) Med skoene fra Icebug kommer vi til å falle mindre, piggene er helt supre. Vi kommer også til å holde oss tørre og varme. Når man går flere mil i uken er skotøyet ekstremt viktig. For en frivillig organisasjon som vår, som ikke har penger å bruke på utstyr til de på to ben, betyr det veldig mye at våre ansatte og frivillige får muligheten til å ha de beste sko på markedet. At Icebug også har en dyrevennlig profil er veldig positivt for oss.

/Mette Sommer på FOD-gården.

Icebug
Hundeeier <3 Piggsko

Snø og is er den vanligste årsaken til skader vinterstid. Hvis du i tillegg har hund, løper du enda større risiko for å bli skadet.

Pigget

Icebug – alltid klimapositivt

Grunnlagt i 2001 i Gøteborg av nåværende administrerende direktør David Ekelund og moren Eliza Törnkvist. Icebug er markedsledende på sko med grep og er mest kjent for sine vintersko med pigger. I Sverige har Icebug lenge vært et stort og kjent merke blant hundeeiere og siden 2012 har selskapet jobbet tett med Hundstallet, den svenske motsvarigheten til FOD-gården. Eliza Törnkvist, grunnlegger og designer, er også en lidenskapelig hundeeier.

I 2019 ble Icebug verdens første klimapositive produsent av outdoorsko.

Raske leveranser
Hos oss kan du handle trygt og raskt få varene dine.
Gratis frakt på kjøp over 1000 kroner
Du får alltid gratis frakt hos oss når du handler for minst 1000 kroner - vi klimakompenserer for din frakt.
Størst utvalg av Icebug sko.
Hos oss finner du alltid det siste fra Icebug.
Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se