ICEBUGHvor møkkete er skoene dine?

Skoindustrien står for et like stort karbonutslipp som flyet. Dette kan ikke fortsette.

Resirkulert plast

70% av alle løpeskoene våre har 100% resirkulert plast i overkant.

Resirkulert gummi

Yttersålene våre er laget av 13% resirkulert gummi. Dette er så langt vi klarer å strekke oss per dags dato– uten at det går ut over slitestyrken.

Alger

Skadelige alger høstes fra overgrodde vassdrag og blir i stedet det praktiske skummaterialet Bloom-foam som brukes i mellom- og innersålene til Icebug-skoene. Smart på så mange måter.

Icebug sommeren 2020 - verdens mest bærekraftige skokolleksjon?

Skobransjen, en skitten og lite kontrollert bransje, må bli mer bærekraftig, og vi er glade for å gå i spissen for å vise hvordan den utviklingen kan gjøres. Icebug tester og evaluerer alle materialer og komponenter i hver sko, for å se om de kan erstattes av noe som - uten at det går ut over funksjonen - er bedre for miljøet.

Outrun RB9X®

Vår mest komfortable trailsko! Med resirkulert polyester, alger i mellomsålen og resirkulert gummi i yttersålen er det også en av de meste bærekraftige skoene på markedet.

Loe RB9X®

En sneaker for deg som har en aktiv livsstil. Vannavvisende lær som former seg etter foten og bare blir penere jo mer du bruker det.

Capra RB9X®

Lett men pålitelig trailsko som fungerer like bra på tekniske stier som på lettløpte skogsveier. Utviklet sammen med Tove Alexandersson, vinner av Jerringprisen.

Alltid klimatpositivt!

I tillegg til å minimere vår negative påvirkning, overkompenserer vi også for våre utslipp av karbondioksid. Våren 2019 ble vi verdens første klimapositive produsent av outdoorsko, og vi har tatt på oss ledertrøyen for at resten av bransjen skal følge etter. De utslippene som Icebug står for og ikke kan fjernes, kompenserer vi for med 200 prosent gjennom å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer drivhusgassene.

1% for the planetSom første outdoorsko-bedrift har Icebug 2020 blitt med i 1% for the planet. Det betyr at minimum én prosent av vår årlige salgsomsetting til nonprofit miljø-prosjekter.
200% KlimakompensationIcebug har klimakompensert for alle utslipp siden 2001. Fra nå av kompenserer vi våre karbondioxidutslipp med 200%.

Oppdag hele vårt sortiment:

Icebug’s arbeid med bærekraftHvorfor sette langsiktige mål når vi kan agere nå. LES MERE

For mer inspirasjon,
følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se

Vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.