Icebug
IVALO4 BUGRIP

Lett og pålitelig bestselger

Ivalo BUGrip er en elsket Icebug-klasiker som nå kommer i oppdatert form!
Romsligere og enda mer bekvem passform, men fortsatt like lett på foten og med den samme smidige glidelåsen foran. Den vannavvisende overdelen er lett å holde ren, og de 16 piggene holder deg på føttene over alle isflak. Dessuten kan du gå mange, mange mil på asfalt uten å bekymre deg for at piggene slites ut.

Kan jeg gå innendørs med piggene?

Du skal ikke gå på skjøre gulv med de piggede Icebug-skoene dine. Parkettgulvet i stua er ingen høydare, for eksempel. Men på vanlige butikksgulv, som for eksempel i matbutikken, går det fint, ettersom Icebugs pigger er dynamiske og smetter inn i sålen når du går på harde underlag som asfalt og stein. Og du! Vi har også sålebeskyttelsen Overshoe – en smidig løsning hvis du trenger å gå inn et sted og ikke vil risikere å ødelegge gulvet.

Holdbare valg og materialer

Svenske Icebug ligger helt i toppsjiktet av bærekraftsarbeid innen skobransjen. Når du velger et par sko fra oss, kan du være sikker på at du har valgt et merke som tar ansvar.

🚢 SKO SKAL IKKE FLY.
Icebug har ikke flydd hjem ett eneste skopar fra fabrikken denne våren. Faktisk har vi ikke gjort det på fem år – og tenker ikke å gjøre det framover heller. Hvis vi hadde valgt flytransport, hadde vi doblet CO2-utslippene på hvert skopar.

💭 VI SKAL HALVERE KLIMAAVTRYKKET INNEN 2030.
skoene våre skal ha et klimaavtrykk på i snitt høyst 6,4 kilo CO2 senest i 2030. vi har kommet et stykke på veien, lenger enn mange andre, men har likevel langt igjen. Det skal og må gå!

👞 VI FORBEDRER STADIG MATERIALET.
Nye Ivalo4 BUGrip har et lavere CO2-avtrykk og en større andel biobasert materiale enn forgjengeren. I mellomsålen finner du alger fra overgrodde vassdrag, og tåforsterkingene er laget av reskulert fiskenett. Å bytte til bedre materialer i alle modellene våre så fort det er mulig, er et viktig steg på veien mot å nå målene våre.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se