Icebug
Loe Biosole

En bærekraftig sneaker

Loe Biosole – Stilig lær-sneaker med høyt komfortnivå.

Visst er det en fantastisk følelse å glide frem i et par nye, deilige sneakers - spesielt hvis du vet at du kan gjøre det med god samvittighet. Icebug Loe er, så langt vi kjenner til, en av verdens mest holdbart produserte hverdagssko – og det klimaavtrykk som skoen likevel står for klimakompenserer vi for med 200%.

Mindre olje – mer naturlig råvarer

For å redusere oljeavhengigheten og klimaavtrykket har Loe fått en såle i 62 prosent naturgummi. Bedre for verden, men med samme grep som du forventer av en Icebugsko.

Lær – et bra materiale hvis det produseres på riktig måte

Alle som har hatt en skinnsko vet at det er et slitesterkt materiale som holder lenge hvis man tar vare på det. For å være sikre på at det læret vi bruker møter de høye holdbarhetskravene våre, bruker vi Nubuck som har fått Leather Working Group sin gullstandard.

En smartere måte å farge skoene på

Loe er også merket med DriTan, hvilket innebærer at skinnet er farget på en måte som sparer både vann og kjemikalier sammenlignet med konvensjonell farging.

15 kg CO2 ekv. per par
10 % resirkulert materiale
47 % biobasert materiale

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se