Icebug
KLIMAPOSITIVT

En bærekraftig sneaker

Sneaker’n som tar komfort til neste nivå.

Visst er det en fantastisk følelse å glide frem i et par nye, deilige sneakers - spesielt hvis du vet at du kan gjøre det med god samvittighet. Icebug Loe er, så langt vi kjenner til, en av verdens mest holdbart produserte hverdagssko – og det klimaavtrykk som skoen likevel står for klimakompenserer vi for med 200%.

Loe RB9X finnes i fem ulike farger – hvilken er din favoritt?

Icebug
LOE – DAME

SORT – ALLTID RIKTIG

GJENNOMTENKTE MATERIALER

Icebug strever alltid etter å lage sko med et minimum av klimapåvirkning, og et viktig ledd i det arbeidet er å bruke naturlige og resirkulerte materialer. Når det gjelder Loe finner du resirkulert gummi i yttersålen, mens innersåle og lining er laget av bluesign®-sertifisert polyester laget av resirkulerte PET-flasker. I mellomsålen bruker vi et naturlig materiale som heter BloomFoam. Det er en type skum som lages av alger fra gjengrodde vann, og som derfor renser vann og reduserer bruken av olje på en og samme gang. Bra, hva?

Icebug
LOE – HERRE

HAZEL – FUNGERER ALLTID

ALLTID KLIMAPOSITIVT

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorsko og følger FNs initiativ Climate Neutral Now. Vi måler hele bedriftens utslipp av klimagasser og reduserer utslipp så langt det lar seg gjøres, og kompenserer årlig for de utslipp som ikke kan velges bort gjennom å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer klimagassutslipp.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se