Icebug Løpesko

Uansett om du er nybegynner, mosjonist som løper på sykkelstier, rutinert stiløpere eller ellevill o-løper, så har vi løpeskoene som vil gjøre din løping litt enklere.

Løpeskor

Icebug gjorde sitt valg i begynnelsen av 2001. Skal det løpes, skal det skje utendørs. Hele året. Isteden for å stå og stirre på en tv-skjerm eller en vegg, får du hele naturen som lekeplass. Uendelig med løyper, uendelig med inntrykk. Tross alt er skogen det største, beste og rimeligste treningssenteret som noen gang kommer å bli bygget 🌲

Hva slags løpesko skal du velge?

Løping skal være morsomt – og det blir det aldri med feil sko på føttene. Vi har løpesko for både verdensmestere og nybegynnere, og med denne guiden håper vi å kunne gjøre det litt enklere å finne riktig modell til akkurat deg.

Icebug

Finn riktig løpesko

Alltid klimapositiv.

I tillegg til å minimere vår negative påvirkning så overkompenserer vi også for utslipp av karbondioksid. Våren 2019 ble vi verdens første klimapositive produsent av Outdoor sko, og vi har tatt på oss ledertrøyen for at resten av skobransjen skal følge etter. De utslipp som Icebug står for og som ikke kan fjernes, kompenserer vi for med 200 prosent, gjennom å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer klimagassutslippet.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se