Løpesko Herre

Oppdag nyhetene og klassikerne - finn din favoritt til løpesko herre her.

Løpesko Herre fra Icebug

Icebug gjorde sitt valg i begynnelsen av 2001. Skal det løpes, skal det skje utendørs. Hele året. Isteden for å stå og stirre på en tv-skjerm eller en vegg, får du hele naturen som lekeplass. Uendelig med løyper, uendelig med inntrykk. Tross alt er skogen det største, beste og rimeligste treningssenteret som noen gang kommer å bli bygget 🌲

Raske leveranser
Hos oss kan du handle trygt og raskt få varene dine.
Gratis frakt på kjøp over 1000 NOK
Icebug-klima kompenserer for frakten din. Du får alltid gratis frakt hos oss når du handler for minst 1000 nok.
Største utvalg av Icebug sko
Hos oss vil du alltid finne det største utvalget fra Icebug

Pytho6 BUGrip – med pigget såle er ingen veivalg umulige

Med Icebug Pytho6 BUGrip på føttene finnes det ikke noe som stopper deg. Icebugs patenterte stålpigger gir deg best tenkelige grep på alle underlag, uten at det går utover komforten. Pytho fungerer både i terrenget om høsten, og er et soleklart valg når vinteren og isen kommer. Spesielt hvis du liker litt mer løpsfølelse og ikke bare løpe rett fram på en rak vei.

Icebug
Pytho6 BUGrip

Løpesko Herre

Hvilken løpesko herre skal du velge?

Uansett om du er nybegynner, mosjonist, rutinert terrengløper eller en habil orienteringsløper – vi har skoene som gjør løpingen litt enklere nettopp for deg. Sjekk ut vår løpeskoguide nedenfor.

Icebug
FALL-WINTER

Hvilken løpesko med pigg skal du velge?

Icebug
SPRING-SUMMER

Hvilken løpesko skal du velge?

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se