Hvilken løpesko skal du velge?

Uansett om du er nybegynnere, hverdagsmosjonist på grusveier, dreven stiløper eller ellevill o-løper, så har vi skoene som gjør løpingen litt greiere for akkurat deg. Her er guiden som hjelper deg å velge rett sko for sommeren.

PIGGFRI

Capra RB9X® - Vårens raskeste nyhet!

Capra er skoen for deg som ønsker en lett og smidig terrengsko for løping i teknisk terreng. Modeller er tatt frem i samarbeid med Tove Alexandersson og er perfekt for sti- og fjelløping.

Capra tar deg opp steinete fjellskråninger og nedover bratter uten problemer. En tett passform kombineres med en romslig tåboks. Det aggressive og unike mønsteret i yttersålen er selvsagt med RB9X®-gummi for best tenkbare grep uten pigger – se etter høydeprofilen hvor Tove vant sitt første VM i skyrunning!

OutRun RB9X® - Spennende og bærekraftig nyhet!

Vår mest komfortable trailsko. For løpere på alle nivåer som ønsker en god og komfortabel sko for grusvei og sti. Passer til hverdagsmosjonister og/eller den som vil løpe langt.

I tillegg til å være en komfortabel og skikkelig god løpesko er OutRun med største sannsynlighet også det beste valget du kan gjøre sett i et miljøperspektiv. Med en mellomsåle som til 20% består av alger, en yttersåle med resirkulert gummi og en overdel av 100% gjenvunnet polyester er OutRun et stort skritt mot en mindre skitten skobransje.

Horizon RB9X® - Morna asfalt, hallo skog og sti!

Horizon er en ny modell fra Icebug som er en utmerket sko for ferske trailløpere. Litt færre tekniske detaljer og litt rimeligere enn OutRun, perfekt for deg som vil teste ut trail på ordentlig!

Horizon er godt dempet og har en luftig overdel og passer godt for enklere underlag. Vil du ta en ekstra tur ut på litt mer tekniske stier fungerer Horizon for det også. I sålen finner du selvsagt markedets beste upiggede grep med Icebugs RB9X®-gummi.

Zeal5 RB9X®

Favoritten er tilbake! Den har vært etterspurt og Icebug har lyttet. Zeal5 RB9X® er en slitesterk og upigget sko for trening og konkurranse i teknisk terreng. Med sin noe bredere passform er den et perfekt alternativ for deg som ikke kan bruke våre smaleste sko.

Ærlig talt så har vi på Icebug kanskje ikke helt skjønt hvor mye Zeal har vart savnet når den forsvant ur kolleksjonen. Det ble vi raskt bevisste på. Vi har nå gjort den elskede skoen enda bedre og lar den komme tilbake! Sålen av RB9X®-gummi gir godt grep på både vått og tørrt underlag, noe som gjør den perfekt også for swimrun og OCR.

Acceleritas8 RB9X® - Lett som en fjær, rask som en ilder!

Acceleritas er Icebugs letteste trailsko og passer for deg som elsker minimalistisk løping. Nesten som å løpe barbeint, men med et rått, aggressivt grep i sålen.

Lav vekt, lavt dropp (4 mm), smal lest og maksimalt grep er kjennetegn for vår bestselgende sko, Acceleritas. RB9X®-sålen gir bra grep selv på våte underlag, siden skoen absorberer minimalt med vann egner den seg også perfekt for swimrun og OCR.

PIGGER

Spirit8 OLX

Spirit er en sko tilpasset orientering og røff trail- og terrengløping. De fikserte stålpiggene OLX gir det best tenkelig grepet over røtter, stokker og steiner – og rett igjennom blåbærlyngen. Passer deg som ønsker tettsittende råtass til sko som takler det meste.

Lav våtvekt, eksepsjonell slitestyrke og piggene gjør Spirit8 OLX til en favoritt blant orienteringsløpere verden over. Åttende generasjonen av Spirit er utviklet av Tove Alexandersson. Denne generasjonens Spirit har fått en litt bredere tåboks for økt komfort. Med våre fikserte OLX-pigger av stål er det ikke noe underlag hvor du ikke har godt grep. Finnes ikke. Zipp. Zero. Nada. Motbevise oss gjerne!

Zeal5 OLX - Comeback for pigget favoritt!

Zeal5 OLX er en pigget sko for trening og konkurranse i teknisk terreng og er med sin noe bredere passform et perfekt alternativ for deg som ikke kan ha vår smaleste sko Spirit.

Under sålen på Zeal finner du 16 fikserte stålpigger, hvilket garanterer grep overalt og når som helst. Med sin kombinasjon av lav vekt, løpsfølelse, støtte og grep setter Zeal5 OLX en ny standard for sko tilpasset teknisk utfordrende terreng.

Alltid klimapositivt!

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorsko og følger FN’s initiativ Climate Neutral Now. Vi måler hele bedriftens utslipp av klimagasser, minimerer de så langt det går og kompenserer årlig for utslipp som ikke kan kuttes, gjennom å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer klimagassutslipp.

For mer inspirasjon,
følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se

Vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.