Hvilken løpesko med pigg skal du velge?

Uansett om du er nybegynner, mosjonist, rutinert terrengløper eller en habil orienteringsløper – vi har skoene som gjør løpingen litt enklere nettopp for deg. her er guiden som hjelper deg med å velge rett i vinter. Fra godt grep til maksimalt grep. Alt fra vinterløpingseksperten Icebugs brede sortiment.

NewRun BUGrip – nå med lengre pigger

Passer til: løpere på alle nivåer som først og fremst søker komfort, men kanskje ikke like mye som Arcus over her. NewRun har flere pigger og passer til fiine løperunder på isete vinterveier og lettløpte stier.

NewRun er ikke bare en skikkelig god løpesko – den er også et svært bra alternativ for deg som vil kunne løpe både på landevei og skogsvei. Skoen finnes i to ulike versjoner der en variant er vanntett og har BOA-snøring, mens den andre har en vannavvisende overdel og noe lavere vekt. Denne vinteren har vi dessuten gjort de 17 piggene under sålen lengre for enda bedre grep!

✔️ Grep: 8/10 ✔️ 17 pigger i karbidstål ✔️ Vanntett GORE-TEX ✔️ 7 mm drop

Arcus BUGrip – komfort med grep

Passer til: et bredt spenn av løpere som søker en løpesko med maks komfort og godt grep for løping på vinterveier og mer flatt underlag.

Har du ventet på en vinterløpesko som tar komforten til nye høyder? Vel, nå trenger du ikke å vente mer. Arcus BUGrip er en ekstremt veldempet og herlig løpesko som gjør vinterens løpeturer mye mer bekvemme. Dessuten kommer Arcus naturligvis med Icebugs markedsledende grep BUGrip. 13 pigger under sålen holder deg på føttene over holka. Vil du ikke ha pigger, finnes også Arcus med gummisåle av typen RB9x. Sa vi at Arcus også har GORE-TEX-membran og at den er en av ytterst få løpesko som er laget av biobasert materiale?

La Arcus bli skoen som holder deg unna tredemølla og tar deg gjennom en vinter med frisk luft og endorfiner.

✔️ Grep: 7/10 ✔️ 13 pigger i karbidstål ✔️ Vanntett GORE-TEX✔️ 6 mm drop

Rover BUGrip GTX – en allsidig kompis

Passer til: det meste. Perfekt for gåturer eller rolig løping i røft vær.

Rover er en favoritt både hos nybegynnere og rutinerte skostravere, ikke minst fordi den har et så bredt bruksområde. Den er utmerket for rolig løping i skogen, men fungerer akkurat like bra til gåturer, dagsturer og all slags utendørseventyr. Takket være den vanntette membranen fra GORE-TEX holder føttene dine seg tørre uansett vær.

✔️ Grep: 8,5/10 ✔️ 19 pigger i karbidstål✔️ Vanntett GORE-TEX ✔️ 12 mm drop

Pytho6 BUGrip – maksimalt grep

Passer til: Terrengløpere som vil ha maksimalt grep og en morsom løpsopplevelse.

Internt har vi kalt Pytho for \"den lille traktoren\". Den tar seg fram over alt, uansett om det er leire, vann, is, grus, snø eller røtter. Passformen på Pytho er identiske med tidligere versjoner, men skoen har nå et mer velbalansert drop for å passe flere aktiviteter. En egenskap som er gull verdt om du både vil løpe i teknisk terreng og kunne løpe lengre strekker på vei og sti.

✔️ Grep: 9,5/10 ✔️ 16 pigger i karbidstål✔️ Vannavvisende✔️ 9 mm drop

Icebug

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se