Hvilken løpesko skal du velge?

Løping skal være morsomt – og det blir det aldri med feil sko på føttene. Vi har løpesko for både verdensmestere og nybegynnere, og med denne guiden håper vi å kunne gjøre det litt enklere å finne riktig modell til akkurat deg.

Aura RB9X – komfortabel og lett løpesko for asfalt og grus

Aura RB9X er vår mest dempende løpesko til dags dato. Med luftig og lett overdel i mesh vil dine føtter nyte like mye av løpeturen som du selv. Selv på hardt underlag. Si hei til en verden av myk og deilig løping.

Pytho6 RB9X – våre mest elskede trailsko – nå klar for våren

Pytho6 RB9X er en ny modell fra Icebug, utviklet for morsomme løpeturer på sti, i skogen eller på svaberg. Yttersålen er laget av vår gummiblanding RB9X og er utformet litt som et traktordekk. Dette gir fantastisk grep i all slags terreng. Skoene er superlette og har god plass til tærne.

Arcus RB9X – stabil og behagelig løping

Arcus er utviklet for å gjøre løpeturene dine så digge som overhodet mulig. Skoen har derfor fått generøst med demping og en solid mellomsåle i myk lettvekts-EVA. Formen på Arcus er laget for å gi deg en god ''rull'' i steget, som driver deg framover og avlaster trykket på hælene dine.

Ikke lav vann, gjørme eller snø stomme deg. Arcus kommer med den vanntette membranen GORE-TEX Invisible, og akkurat som navnet tilsier er membranen usynlig. Det er mykt, føyelig og du vil ikke merke det når du løper. Vanntette sko har aldri vært bedre!

Horizon RB9X – dropp asfalten og løp i skogen

Morna asfalt, hei skogen og stien! Horizon er Icebugs nybegynnersko for trail. Den kommer med litt færre tekniske detaljer og er derfor litt rimeligere enn OutRun, og er en perfekt intro-sko for deg som vil starte utforske trail-løping på riktig.

Horizon er godt dempet, har en luftig overdel og passer best for litt enklere underlag. Kjenner du der imot for å ta en ekstra tur ut på de smalere stiene fikser Horizon også det. Under sålen finnes selvsagt markedets beste upiggede grep i form av Icebugs RB9X-gummi.

Acceleritas8 RB9X – pløyer som en traktor

Lett som en fjær, rask som en ilder. Acceleritas er Icebugs letteste trail-sko og passer for deg som elsker minimalistisk løping. Her kommer du skikkelig nært bakken og kan kjenne hvert steg. Nesten som å løpe barføtt, men med beskyttelse for fotsålene og et rått og aggressivt grep.

Lav vekt, lavt dropp (4 mm), smal lest og maksimalt grep er kjennetegn for vår bestseller Acceleritas. RB9X-sålen gir godt grep selv på våte underlag og siden skoen dessuten absorberer minimalt med vann egner den seg også fint for swimrun, OCR og orientering. Acceleritas er også førstevalget for alle som driver med agility.

Spirit8 OLX – pigget grep med 14 pigger

En av Icebugs virkelige klassikere! Spirit er en sko tilpasset orientering og røff trail-løping, hvor de fixkserte stålpiggene, OLX, gir best tenkbart grep over røtter, stokk og stein – og rett igjennom blåbærlyngen. Passer deg som ønsker en smal råtass som håndterer det meste og er rask som f-n.

Lav våtvekt, eksepsjonell slitestyrke og piggene gjør Spirit8 OLX til en favoritt hos orienteringsløpere verden rundt. Åttende generasjonen av Spirit er utviklet av Tove Alexandersson. Denne generasjonens Spirit har fått litt romsligere tåboks for ytterligere komfort. Med våre fikserte stålpigger OLX under føttene finnes det intet underlag hvor du ikke har grep. Intet. Zipp. Zero. Nada. Motbevis oss gjerne!

Zeal5 OLX – pigget grep med 16 pigger

Er din fot for bred for Spirit8 OLX skal du vende blikket motl Zeal5 OLX isteden. Her har du en piggget sko for trening og konkurranse i teknisk terreng, som også tilbyr ekstra stabilitet og vridstivhet.

Under sålen på Zeal har du 16 fikserte stålpigger, noe som garanterer grep overalt og når som helst. Med sin kombinasjon av lav vekt, løpsfølelse, støtte og grep setter Zeal5 OLX en ny standard for sko tilpasset tekniskt utfordrende terreng.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se