Hva slags løpesko skal du velge?

Uansett om du er nybegynner, mosjonist som løper på sykkelstier, rutinert stiløpere eller ellevill o-løper, så har vi skoene som vil gjøre din løping litt enklere. Her er guiden som hjelper deg å velge rett i vinter.

NewRun BUGrip

Passer: Løpere på alle nivåer som i første hånd ønsker komfort og grep, og som lengter etter fine løpeturer på rimelig flate men isete vinterveier.

NewRun er ikke bare vår mest komfortable løpesko noensinne – det er også første gang Icebug lager en sko som først og fremst er beregnet for vinterløping på vei. Skoen finnes i to ulike versjoner der en versjon er vanntett og har BOA-lissesystem, mens den andre versjonen har en vannavstøtende overdel og noe lavere vekt.

✔️ Vanntett GORE-TEX ✔️ 7 mm dropp ✔️ 17 pigger i karbidstål

Oribi5 BUGrip

Passer: Alle de løpere som ønsker en piggsko med lav vekt og maksimal løpsfølelse. Oribi har Icebugs råeste grep for sti.

Oribi har vært en av våre virkelige mest populære løpesko de siste årene, og en bidragende årsak til det er skoens allsidighet. Denne terrengskoen er lett og rask og gir en god følelse i steget, men har likevel tilstrekkelig med demping for å bli satt pris på av nybegynneren som vil løpe på litt røffere underlag.

✔️ Vannavstøtende ✔️ 7 mm droPp ✔️ 17 pigger i karbidstål

Icebug
RASK TRAILSKO

HERRE: Oribi5 BUGrip

KJØP NÅ
Icebug
RASK TRAILSKO

DAME: Oribi5 BUGrip

KJØP NÅ

Pytho5 BUGrip

Passer: Stiløperen som vil ha grep og komfort.

Internt har vi lenge kallet Pytho for ”Den lille traktoren”. Den tar seg fram overalt, uansett om det er gjørme, vann, is, regn, grus, snø eller røtter. Takket være Pytho sin lave dropp så beholder du alltid den gode bakkekontakten, noe som er svært verdifullt når du forlater grusveien for de mer tekniske stiene.

✔️ Vanntett GORE-TEX ✔️ 5 mm droPp ✔️ 17 pigger i karbidstål

Icebug
BEKVEM SKOGSLØPING

HERRE: Pytho5 BUGrip

KJØP NÅ
Icebug
BEKVEM SKOGSLØPING

DAME: Pytho5 BUGrip

KJØP NÅ

Rover BUGrip GTX

Passer: Til det meste. Perfekt for hiking eller rolig løping i krevende vær.

Rover er en favoritt hos både nybegynnere og rutinerte markatravere, ikke minst for at den har et så bredt bruksområde. Den er utmerket for rolige løpeturer i skogen, men fungerer akkurat like godt for de gode turene i marka, vandring og andre eventyr utendørs. Takket være det vanntette membranet fra Gore-Tex holder dine føtter seg tørre uansett vær.

✔️ Vanntett GORE-TEX ✔️ 12 mm dropP ✔️19 pigger i karbidstål

Icebug
FIKSER ALT

HERRE: Rover BUGrip

KJØP NÅ
Icebug
FIKSER ALT

DAME: Rover BUGrip

KJØP NÅ

Spirit OLX

Passer: Den som vil ha det mest ekstreme grepet og kunne løpe rett over is og glatte trestammer. For orienteringsløpere, stiløpere og alle andre som vil ta sin skogsløping til neste nivå.

Spirit OLX har maaange VM-gull i orientering på sin merittliste, men faktum er at skoen egner seg like godt selv for mindre rutinerte stiløpere. Med våre fikserte stålpigger OLX under føttene finnes det ikke noe underlag hvor du ikke har grep. Inget. Zipp. Zero. Nada. Motbevis oss gjerne!

✔️ Ikke-absorberende overdel ✔️ 4 mm dropp ✔️ 14 faste OLX-stålpigger

Icebug
PIGGET RACER

HERRE: Spirit8 OLX

KJØP NÅ
Icebug
PIGGET RACER

DAME: Spirit8 OLX

KJØP NÅ

Alltid klimapositiv.

I tillegg til å minimere vår negative påvirkning så overkompenserer vi også for utslipp av karbondioksid. Våren 2019 ble vi verdens første klimapositive produsent av outdoorsko, og vi har tatt på oss ledertrøyen for at resten av bransjen skal følge etter. De utslipp som Icebug står for og som ikke kan fjernes, kompenserer vi for med 200 prosent, gjennom å investere i FN-sertifiserte prosjekt som reduserer klimagassutslipp.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se