Icebug
BESTSELGEREN!

Icebugs mest elskede modell gjennom tidene

Verdens mest solgte piggsko!

Metro2 BUGrip er Icebugs mest solgte vintersko - og verdens mest solgte sko med pigg. Hvorfor? Svaret er veldig enkelt. Med Metro får du det beste grepet på markedet - og samtidig en veldig pen vintersko. Med de 16 dynamiske piggene av karbidstål holder du deg på beina uansett hvilke isete utfordringer du støter på, og du kan gjøre mange mil på asfalt uten å måtte bekymre deg for at piggene blir utslitte. Den lange glidelåsen på siden av skoen gjør skoen enkel å ta av og på og den komfortable og romslige lesten gjør vinterturene til en ren glede!

Alltid sikkert grep

Testvinner to år på rad!

Vil du vite hvor god Metro er? I svenske Aftonbladet har Metro2 BUGrip blitt kåret til test-vinner to år på rad. ''Beste grepet, de mest komfortable å gå i, og har dessuten et veldig stilig utseende'' er noen av lovprisningene. Prøv selv, og opplev en virkelig trygg vinter!

Liker du Metro, men vil ha dem uten pigger?

Ingen problemer! Metro kommer også i en versjon uten. Men uten grep er den selvsagt ikke! Den upiggede varianten er laget i samarbeid med dekk-giganten Michelin. Sålen fungerer like godt som et pålitelig vinterdekk under føttene.

Metro BUGrip - 14 år senere

''Jeg er veldig stolt over å ha designet Metro. Dette paret på bildet har jeg hatt hver vinter i 12 år, og de er fremdeles nydelige. Jeg tror det sier at dette er en veldig god sko''

ELIZA TØRNKVIST, med-gründer av ICEBUG

Vil du heller ha en litt høyere pigg-støvel?

Ivalo BUGrip er en elsket Icebug-klasiker som nå kommer i oppdatert form! Romsligere og enda mer bekvem passform, men fortsatt like lett på foten og med den samme smidige glidelåsen foran. Den vannavvisende mokkaoverdelen er lett å holde ren, og de 16 piggene holder deg på føttene over alle isflak. Dessuten kan du gå mange, mange mil på asfalt uten å bekymre deg for at piggene slites ut.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Raske leveranser
Hos oss kan du handle trygt og raskt få varene dine.
Gratis frakt på kjøp over 1000 NOK
Icebug-klima kompenserer for frakten din. Du får alltid gratis frakt hos oss når du handler for minst 1000 nok.
Største utvalg av Icebug sko
Hos oss vil du alltid finne det største utvalget fra Icebug
Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se