Icebug
BESTSELGEREN!

Icebugs mest elskede modell gjennom tidene

Verdens mest solgte piggsko!

Metro2 BUGrip er Icebugs mest solgte vintersko - og verdens mest solgte sko med pigg. Hvorfor? Svaret er veldig enkelt. Med Metro får du det beste grepet på markedet - og samtidig en veldig pen vintersko. Med de 16 dynamiske piggene av karbidstål holder du deg på beina uansett hvilke isete utfordringer du støter på, og du kan gjøre mange mil på asfalt uten å måtte bekymre deg for at piggene blir utslitte. Den lange glidelåsen på siden av skoen gjør skoen enkel å ta av og på og den komfortable og romslige lesten gjør vinterturene til en ren glede!

Alltid sikkert grep

Icebug

Icebug

Testvinner to år på rad!

Vil du vite hvor god Metro er? I svenske Aftonbladet har Metro2 BUGrip blitt kåret til test-vinner to år på rad. ''Beste grepet, de mest komfortable å gå i, og har dessuten et veldig stilig utseende'' er noen av lovprisningene. Prøv selv, og opplev en virkelig trygg vinter!

Liker du Metro, men vil ha dem uten pigger?

Ingen problemer! Metro kommer også i en versjon uten. Men uten grep er den selvsagt ikke! Den upiggede varianten er laget i samarbeid med dekk-giganten Michelin. Sålen fungerer like godt som et pålitelig vinterdekk under føttene.

Metro BUGrip - 14 år senere

''Jeg er veldig stolt over å ha designet Metro. Dette paret på bildet har jeg hatt hver vinter i 12 år, og de er fremdeles nydelige. Jeg tror det sier at dette er en veldig god sko''

ELIZA TØRNKVIST, med-gründer av ICEBUG

Vil du heller ha en litt høyere pigg-støvel?

I så fall vil vi tipse om en annen av våre bestselgere - Ivalo3 BUGrip. Fordi Ivalo er lett, varm og passer de fleste føtter, har den blitt populær blant en bred målgruppe. Den lange glidelåsen foran gjør det enkelt å ta dem av og på, og 16 dynamiske pigger med karbidståltopper gir et fenomenalt grep på isete gater. En klassiker som takler vinterens lumske hålke på glatte gater!

Alltid klimapositive

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorskor i henhold til FN sitt initiativ Climate Neutral Now. Vi måler hele selskapets klimagassutslipp, reduserer dem så langt det lar seg gjøre og kompenserer årlig for de utslippene som ikke kan fjernes, ved å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer klimagass.

Snabba leveranser
Hos oss kan du handla tryggt och snabbt få dina varor.
Fri frakt vid köp över 1 000 kr
Du får alltid fri frakt hos oss när du handlar för minst 1000 kr.
Störst utbud av Icebugskor
Hos oss hittar du alltid det senaste från Icebug.
Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se