Icebug
Nausta Biosole

En klassisk og komfortabel nyhet

I Nausta finner du både komfort og design, hvilket gjør den perfekt for byliv og lange dagar til fots.

For en elegant look er Nausta produsert i nubucklær som er behandlet for å støte bort vann og smuss samt gjøre skopleie lettere. Elastiske bånd på sidene gjør skoen lett å ta på og av.

En sko som holder lenge

Nausta er en ordentlig klassiker som følger deg over flere sesonger. Den er ufôret og komfortabel å ha på seg med tynne sokker under årets varmere måneder, men legg til en tykkere ullsokk og du holder føttene varme til og med under vinteren. Mellomsålen som er laget av BloomFoam og BUGforce er godt dempet og gir høy komfort for mange og lange turer.

Icebug
Bordeaux

Nausta Biosole

Icebug
TrueBlack

Nausta Biosole

Icebug
PineGrey

Nausta Biosole

Icebug
Hazel

Nausta Biosole

18,6 kg CO2 ekv. per par
18 % resirkulert materiale
49 % biobasert materiale

Grep og komfort

Sålen er en Biosole som i størst grad er laget av biobasert gummi, noe som fører til betydelig redusert klimapåvirkning sammenlignet med syntetisk gummi. Gummiblandingen er meget slitesterk, og takket være at den holder seg myk selv ved lave temperaturer gir den et bra grep gjennom hele året.

Kort og godt er Nausta en behagelig nyhet som er designet for å holde lenge.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se