Icebug

R.I.P alle tredemøller – nå blir det enkelt å trene ute

NewRun BUGrip er vår aller første sko laget for løping på vintervei. Med komfort og grep i fokus er NewRun laget for alle som elsker å løpe på asfalt, grusveier og sykkelstier - og som ikke vil droppe det bare fordi det tilfeldigvis blir vinter hvert år.

NewRun er ikke bare en skikkelig god løpesko – den er også et svært bra alternativ for deg som vil kunne løpe både på landevei og skogsvei. Skoen finnes i to ulike versjoner der en variant er vanntett og har BOA-snøring, mens den andre har en vannavvisende overdel og noe lavere vekt. Denne vinteren har vi dessuten gjort de 17 piggene under sålen lengre for enda bedre grep!

Icebugs BUGrip-pigger er laget av karbonståltopper og er i utgangspunktet umulige å slite ut. Piggene er dynamiske og tilpasser seg underlaget. De borer gjennom is mens de synker inn i sålen når du løper på asfalt.

Icebug
BUGrip

Smart og sikkert grep

Hvorfor velge mølle når du kan få dette?

Icebug gjorde sitt valg i begynnelsen av 2001. Skal det løpes, skal det skje utendørs. Hele året. Isteden for å stå og stirre på en tv-skjerm eller en vegg, får du hele naturen som lekeplass. Uendelig med løyper, uendelig med inntrykk. Tross alt er skogen det største, beste og rimeligste treningssenteret som noen gang kommer å bli bygget 🌲

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se