Icebug
NewRun BUGrip BOA GTX

NewRun - vår første sko for løping på vintervei

R.I.P alle tredemøller - nå blir det enkelt å trene ute

Skogen har alltid vært vår hjemmebane, men nå er det på tide for oss å komme oss ut på veiene.

NewRun er vår aller første sko laget for løping på vintervei. Med komfort og grep i fokus er NewRun laget for alle som elsker å løpe på asfalt, grusveier og sykkelstier - og som ikke vil droppe det bare fordi det tilfeldigvis blir vinter hvert år.

Icebug
HERRE

NewRun

Icebug
DAME

NewRun

Smarte detaljer gir en smart sko

NewRun er godt dempet, vanntett, varm og romslig, og under sålen har du verdens beste grep som gjør det enkelt å løpe på selv den mest speilglatte isen.

Icebug

Rett tålinje og romslig tåboks

NewRun er vår mest behagelige sko noensinne, laget for å gi komfort og god plass. Den rette tålinjen og den romslige tåboksen sikrer at tærne har nok plass for å ikke blir kalde.

Icebugs BUGrip-pigger er laget av karbonståltopper og er i utgangspunktet umulige å slite ut. Piggene er dynamiske og tilpasser seg underlaget. De borer gjennom is mens de synker inn i sålen når du løper på asfalt.

Icebug

Smart og sikkert grep

Ingen våte føtter.

Icebug
Tørre føtter

Vanntett med GORE-TEX®

Icebug
BOA Fit System

Jevn snøring og perfekt passform hele økten

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se