Icebug
OUTRUN RB9X

Så bærekraftig og bekvemt det kan være.

Én av høydepunktene i Icebug sin sommerkolleksjon er OutRun RB9X, som med største sannolikhet er det mest bærekraftige du kan finne av løpesko. OutRun er skandinavisk design med enkelhet i tankene og med en ekstremt komfortabel passform.

Testvinnende grep for sommeren

Uansett om du vil løpe i terrenget, prøve deg på swimrun eller bare ta en gåtur i byen, blir opplevelsen bedre med et godt grep under føttene. RB9X er teknologien som gir deg nettopp det besteg repet. RB9X er vår egen gummiblanding, laget for å gi deg grep uansett om underlaget er knusktørt eller gjørmete og vått. RB9X-sålene har ulik form for å passe ulike aktiviteter, men gummiblandingen er den samme – og grepet er selvsagt alltid like bra!

Grep som holder lenge

Med godt grep under føttene blir det morsommere å bruke skoene. Og RB9X-skoene dine kommer du til å ville bruke mye. Derfor har vi gjort dem holdbare. Slitestyrken på våre RB9X-såler er hele 50 prosent høyere enn hva som anbefales for asfaltløpesko.

Icebug
SKY BLUE/ORCHID

DAME

Icebug
SPRING BLUE/ORANGE

HERRE

8,6 kg CO2 ekv. per par
30 % resirkulert materiale
9 % biobasert materiale
Icebug

Maksimal komfort

OutRun er en trailsko vi tatt frem med fokus på å gi deg høy komfort under lang tid. Skoen passer like fint til deg som har trail-løping som hobby og derfor ønsker en stabil sko med god støtte, som for deg som vil sanke mange mil.

”OutRun RB9X kombinerer det beste av to verdener. OutRun har grepet og bakkekontrollen som trengs for tekniske partier. Samtidigt sørger den for en veldig høy komfort, noe som gjør den enkel å bruke under flere timers løping”, sier Karin Möller, Creative director og Head of design hos Icebug.

Se alle våre løpesko her.

Slik reduserer vi klimaavtrykket vårt

Vi i Icebug er seriøse med klimaarbeidet vårt. Vi følger FNs Climate Neutral Now, måler hele selskapets klimagassutslipp og endrer stadig materialer og prosesser for å få et lavere klimaavtrykk. Skoene våre skal ha et gjennomsnittlig klimaavtrykk lavere eller ikke mer enn 6,4 kilo CO2 innen 2030. Underveis viser vi åpenhet og deler både våre materialer og leverandører gjennom vårt initiativ for åpenhet: Follow the Footprints.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se