ICEBUG - OUTRUN RB9X®Verdens mest bærekraftige trail løpesko.

Skrell bort det unødvendige, skalere opp bærekraften.

En av høydepunktene i Icebug sommerkolleksjon er Outrun RB9X®. Outrun er laget med enkelhet og Skandinavisk design i tankene. Ikke noen unødvendige biter med polyuretan, store skumprints eller lignende. Alt på skoen har en funksjon.

Ved å velge en grønnere fabrikk med solcellepaneler, mer bærekraftige materialer og overkompensere for våre karbonutslipp for å få en klimapositiv sko, tror vi at vi har laget den hittil mest bærekraftige løpeskoen.

Maksimal komfort

Outrun er en terreng sko med fokus på beholde komforten på lange distanser. Brukerne er alt fra hverdagsmosjonister som ønsker støtte og stabilitet, til de mer erfarne kilometersankere.

“OutRun RB9X kombinerer det beste fra to verdener. Den har grep og bakkekontroll som trengs for tekniske stier og partier, men samtidig all den ekstra komforten du trenger for flere timers løping. OutRun er et flott tilskudd til Icebug-familien”, sier Karin Möller, kreativ direktør og designsjef i Icebug.

Bærekraftige egenskaper:

* Overdel av bluesign® 100% resirkulert PET polyester.

* Fôr av bluesign® 100% resirkulert og gjennomfarget polyester.

* 20% Bloom foam i midtsålen.

Ettersom det allerede finnes for mye CO2 i vår atmosfære, så har Icebug tatt dette et skritt videre og kompenserer for 200% av alle utslipp vi forårsaker. Dette betyr at for et par sko som forårsaker 11 kg CO2-utslipp, kompenserer vi for 22 kg CO2.

Alltid klimapositivt!

Icebug er det første klimapositive merket for outdoor-sko i verden, og vi er forpliktet til FNs initiativ Climate Neutral Now. Vi måler hele selskapets klimagassutslipp, reduserer dem så mye som mulig og kompenserer årlig for utslippene som kan unngås, ved å bruke FN-sertifiserte utslippsreduksjoner.

For mer inspirasjon,
følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se

Vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet.