Icebug
ICEBUG - OUTRUN RB9X®

Så bærekraftig og bekvemt det kan være

Én av høydepunktene i Icebug sin sommerkolleksjon er Outrun RB9X®, som med største sannolikhet er det mest bærekraftige du kan finne av løpesko. Outrun er skandinavisk design med enkelhet i tankene og med en ekstremt komfortabel passform.

NY FARGE FOR SOMMEREN 21!

Maksimal komfort

OutRun er en trailsko vi tatt frem med fokus på å gi deg høy komfort under lang tid. Skoen passer like fint til deg som har trail-løping som hobby og derfor ønsker en stabil sko med god støtte, som for deg som vil sanke mange mil.

”OutRun RB9X kombinerer det beste av to verdener. Outrun har grepet og bakkekontrollen som trengs for tekniske partier. Samtidigt sørger den for en veldig høy komfort, noe som gjør den enkel å bruke under flere timers løping”, sier Karin Möller, Creative director og Head of design hos Icebug.

Bærekraft-høydepunkter:

🧴 Overdel i bluesign® 100% resikulert PET-polyester.

🌿 For i bluesign® 100% resirkulert og solution dyed polyester.

🍃 20% BLOOM™ foam i mellomsålen.

🕸 Hæl- och tåforsterkninger laget av resirkulerte fiskegarn og resirkulert polyeten.

👣 Yttersåle laget med 15% resirkulert gummi og 31% naturlig gummi.

ALLTID KLIMAPOSITIVT!

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorsko og følger FNs initiativ Climate Neutral Now. Vi måler hele bedriftens utslipp av klimagasser og reduserer utslipp så langt det lar seg gjøres, og kompenserer årlig for de utslipp som ikke kan velges bort gjennom å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer klimagassutslipp.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se