Acceleritas8 Men's RB9X - TigerLily/Forest

Uten pigger

En ny generasjon av Acceleritas er her, og retter seg mot de som liker minimalisme og er et må-ha for spenningssøkende løpere som vil prøve swimrun, hinderløyper eller skogsløping! Yttersålen til Acceleritas krones med juvelen blant klebrige gummiblandinger: RB9X™.

139.95 USD

8,2 kg CO2 ekv. per par

26% resirkulert materiale

12% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
En ny generasjon av Acceleritas er her, og retter seg mot de som liker minimalisme og er et må-ha for spenningssøkende løpere som vil prøve swimrun, hinderløyper eller skogsløping! Overdelen er supermyk og glatt, og er så lett at den føles som å gå barføtt. Vannopptaket er minimalt, dreneringen er glimrende og derfor er vekten når skoen er våt nesten like lav som når skoen er tørr. Hælkappen er myk og komfortabel for å redusere press mot Akilles. Mellomsålen er veldig fleksibel og følelsen med terrenget er bemerkelsesverdig bra takket være den lave såleprofilen. En Rock Shield i framfoten beskytter foten ved løping på steinete sti. Skoen fremmer fotens naturlige bevegelser. Det er som å løpe på sokkelesten, men med sokker som beskytter mot kulde og støt og samtidig gir grep. Lesten er oppdatert med en noe romsligere tåboks. Yttersålen har et aggressivt mønster, der søle ledes mot sidene i diagonale kanaler etter de samme prinsippene som brukes på traktordekk. Yttersålen til Acceleritas krones med juvelen blant klebrige gummiblandinger: RB9X™. Denne innovative gummiblandingen leverer et utrolig godt grep på både våte og tørre underlag, uten å gå på kompromiss med slitestyrken!

FOR HVA: Orientering, sti- og terrengløping, swimrun, OCR-løp.
HVORFOR VI LAGDE DEN: Minimalistisk og smidig sko med kontroll på underlaget, ekstremt grep i søle og lav våtvekt. En tettsittende overdel på en plattform med lavt dropp skaper følelsen av å ha på en sokk med traktordekk, perfekt for løping i veldig krevende terreng.

- RB9X™ yttersåle med mønster fra traktordekk.
- Minimalistisk, fleksibel og lett.
- Lavt dropp og lav såleprofil.

Sustainable highlights:
- Overdel av bluesign® 100% resirkulert PET polyester.
- Fôr av bluesign®100% resirkulert og solution dyed PET polyester.
- Uttakbar innleggsåle av lettvekts EVA og 20% BLOOM® Foam, fôret med bluesign® 100% resirkulert og solution dyed polyestermesh.
- Hæl / Tå: Milspeed, 11 - 12% resirkulerte fiskegarn, 45 - 48% resirkulert polyetylen.
- Mellomsålen er laget med 20% BLOOM® Foam EVA.
- 15% resirkulert gummi i yttersålen.
Artikkel nr:B53101-0A
Vekt:250 gram
Dropp:4 mm
Lest:Smal konkurransepassform med rett storetålinje
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Løping, Swimrun, Trailløping
Innersåle:Removable. 20% BLOOM® Foam and lightweight EVA, with bluesign® 100% recycled and solution dyed PET polyester lining
Fôr:Bluesign® 100% recycled and solution dyed PET polyester
Mellomsåle:Lightweight EVA with 20% BLOOM® Foam. Rock Shield
Terreng:Sti/blandet
Vridningsstivhet:Easy flex
Yttersåle:RB9X™ with 15% recycled rubber
Demping:Lett
Overdel:Bluesign®100% recycled PET polyester upper textile with sublimation print. ProtecTPU mudguard.
Vannbeskyttelse:Ikke absorberende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se