Acceleritas8 Women's RB9X - Ocean/Orange

Uten pigger

Minimalistisk og smidig sko med kontroll på underlaget med ekstremt grep i søle og lav våtvekt. En tettsittende overdel med lavt dropp skaper følelsen av å bruke en sokk med traktordekk som er perfekt for rask løping i veldig krevende terreng.

139.95 USD

9 kg CO2 ekv. per par

26% resirkulert materiale

12% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
En ny generasjon av Acceleritas er her, rettet mot de som liker minimalisme og et må-ha for spenningssøkende løpere som vil prøve seg på swimrun, hinderløp eller skogsløping! Overdelen er supermyk og glatt, den føles som å være barføtt. Vannopptaket er minimalt, dreneringen er glimrende og dermed er våtvekten nesten like lav som når skoen er tørr. Hælkappen er veldig myk og komfortabel for å redusere presset mot akilles. Mellomsålen er fleksibel, og den lave profilen til skoen gir en enestående følelse med underlaget. Skoen fremmer fotens naturlige bevegelser, det er som å løpe i et par sokker, men sokker som både gir varme, beskytter mot slag og gir grep. Lesten er oppdatert med en noe romsligere tåboks. Yttersålen er designet med et aggressivt mønster der søle presses ut mot sidene i diagonale kanaler ved å bruke samme prinsipp som med traktordekk. Yttersålen til Acceleritas er kronet med juvelen blant klebrig gummi: RB9X™. Denne innovative gummiblandingen gir utrolig grep på både våte og tørre overflater uten å kompromisse med slitestyrken!

FOR HVA: Orientering, sti- og terrengløping, swimrun, OCR-løp.
HVORFOR VI LAGDE DEN: Minimalistisk og smidig sko med kontroll på underlaget, ekstremt grep i søle og lav våtvekt. En tettsittende overdel på en plattform med lavt dropp skaper følelsen av å ha på en sokk med traktordekk, perfekt for løping i veldig krevende terreng.
- RB9X™ piggfri grepsgummi med traktordekk-mønster- Lett og lav våtvekt- Lav dropp og overlegen kontroll på underlaget
Bærekraftige høydepunkter:- Overdelen er laget av bluesign®, 100% resirkulert og GRS-sertifisert PET-polyester.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- RB9X™ yttersåle inneholder 15% resirkulert gummi.
Artikkel nr:B53102-0B
Vekt:210 gram
Dropp:4 mm
Lest:Smal konkurransepassform med rett storetålinje
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Løping, Swimrun, Trailløping, Orienteering
Innersåle:BLOOM® Foam EVA, fôret med bluesign®, solution dyed tekstil laget av 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET polyestertekstil. Uttakbar.
Snøring:Classic shoelaces
Fôr:Halvfôret med bluesign®, 100 % resirkulert, bluesign® og solution dyed, GRS-sertifisert PET-polyester
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam, Rock Shield
Terreng:Sti/blandet, Skogveier
Vridningsstivhet:Myk fleks
Yttersåle:RB9X™ piggfri grepsgummi
Demping:Lett
Overdel:Bluesign® PET-polyester, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Ikke-absorberende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se