Arcus Men's RB9X GTX - Green/Stone

Uten pigger

Arcus er navnet på en formasjon av skyer, og det er nøyaktig det denne skoen føles som med sin lave vekt og gode demping.

169.95 USD

9,1 kg CO2 ekv. per par

27% resirkulert materiale

10% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
Den perfekte skoen for lange løpeturer på grusveier gjennom de kalde og våte årstidene. Arcus beskytter mot dårlig vær takket være det vanntette GORE-TEX® Invisible membranet som er integrert i overdelen. Dette gjør den enda mykere og mer komfortabel enn tradisjonelle skokonstruksjoner med membran. Denne skoen er for brukeren som ønsker seg ekstra demping, enten det er for lengre løpeturer, restitusjonsøkter eller når man løper med ryggsekk. For å øke komforten og den gode løpefølelsen har den en mellomsåle med rocker for å redusere presset mot framfoten og hælen, og for å hjelpe momentet framover – noe som gir den en jevn løpsopplevelse. Mellomsålen er laget av kompresjonsstøpt EVA som gjør det mulig med to ulike naturlige fastheter, der framfoten er fastere for bedre respons i frasparket. Dette gir super komfort på lengre løpeturer og gir allikevel respons og en topp løpefølelse. RB9X™-yttersålen gir grep på både tørre og våte overflater, neo som gjør Arcus til den perfekte løpeskoen fra høsten og gjennom vinteren og videre til våren.
Artikkel nr:H73001-0C
Vekt:315 gram
Dropp:6 mm
Lest:Wide
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Løping, Trailløping
Innersåle:Ortholite Hybrid®, lined with solution dyed and Bluesign® certified textile made with 100% recycled GRS certified PET Polyester textile.
Fôr:Bluesign®, solution dyed and 100% recycled GRS certified PET Polyester.
Mellomsåle:Lightweight EVA with 20% BLOOM® Foam
Terreng:Sti/blandet, Vei
Vridningsstivhet:Medium flex
Yttersåle:RB9X™ with 15% recycled rubber content
Demping:Full
Overdel:Bluesign® 100% recycled GRS certified PET Polyester. Protective TPU mudguard.
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se