Arcus Women's BUGrip - NightSky/Orange

Med pigger

Arcus er laget for lange løpeturer eller for de som ønsker god støtte på kortere distanser. Overlegen komfort og grep på alle typer vinterføre.

199.95 USD

8,5 kg CO2 ekv. per par

26% resirkulert materiale

8% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Arcus BUGrip er den perfekte skoen for de som ser etter ekstra demping, enten det er for lengre løpeturer, rolige restitusjonsturer eller når man løper med ryggsekk. For å øke komforten og den gode løpefølelsen har Arcus en mellomsåle med rocker for å redusere presset mot forfoten og hælen, og for å hjelpe bevegelsen framover – ved å gi den et smidig steg. Mellomsålen har høyere tetthet i fronten for å gi mer respons i frasparket. Dette gir topp komfort på lengre løpeturer og allikevel god respons og en topp løpefølelse. Kombinert med en lett overdel med mellomfotlås, har BUGrip® yttersålen tretten dynamiske pigger som gir et pålitelig grep på alle typer vinterføre.
- BUGrip® yttersåle med 13 dynamiske stålpigger- Vannbestandig- Fulldempet og høy komfort
Bærekraftige høydepunkter:- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- Forsterkningene i hæl og tåboks er laget av 50% resirkulert PET.- Overdelen er laget av bluesign® og 100% resirkulert PET polyester.- OrthoLite® Hybrid™ innleggsåle blander 5% resirkulert gummi og 15% produksjonsavfall for totalt 20% miljøvennlig innhold. Fôret med bluesign® 100% resirkulert, GRS-sertifisert og solution dyed PET-polyester.
Artikkel nr:H70006-9A
Vekt:275 gram
Dropp:6 mm
Lest:Normal passform med romslig tåboks
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Løping, Vinter løping, Trailløping
Fôr:Hurtigtørkende polyestermesh. bluesign®, solution dyed og 100 % resirkulert
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam.
Terreng:Sti/blandet, Vei
Vridningsstivhet:Middels fleks
Yttersåle:Gummi med BUGrip® pigger med tupp av karbidstål
Demping:Full
Overdel:Bluesign® PET-polyester, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Vannavstøtende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se