Arcus Women's RB9X - Aqua/Aruba

Uten pigger

For langdistanseløping og vandring på grusvei og lett sti.

149.95 USD

10 kg CO2 ekv. per par

29% resirkulert materiale

10% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Ved å kombinere det beste fra to verdener, komfort og grep, er Arcus RB9X™ den perfekte skoen for lange løpeturer på grusveier og lette stier om sommeren. Eller kanskje en kjapp gåtur hvis det er det dagen har å tilby.

Yttersålen er laget av vår mest avanserte gummi, RB9X™, som i kombinasjon med et unikt mønster gir topp grep på våte steiner og fjell. I tillegg er Arcus utstyrt med vår mest behagelige mellomsåle, der en kombinasjon av lav vekt og BLOOM® Foam gir topp demping og energiretur. Lesten har en romslig tåboks og overdelen er av veldig godt pustende mesh, noe som er ønskelige egenskaper på lange sommerdager ute i solen.
- RB9X™ piggfri grepsgummi- Lett og luftig overdel- Fulldempet og høy komfort
Bærekraftige høydepunkter:- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- Forsterkningene i hæl og tåboks er laget av 50% resirkulert PET.- RB9X™ yttersåle inneholder 15% resirkulert gummi.- OrthoLite® Hybrid™ innleggsåle blander 5% resirkulert gummi og 15% produksjonsavfall for totalt 20% miljøvennlig innhold. Fôret med bluesign® 100% resirkulert, GRS-sertifisert og solution dyed PET-polyester.
Artikkel nr:H73004-0B
Vekt:240 gram
Dropp:6 mm
Lest:Bred
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Løping, Trailløping
Fôr:Halvfôret med bluesign®, 100 % resirkulert, bluesign® og solution dyed, GRS-sertifisert PET-polyester
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam.
Terreng:Sti/blandet, Vei
Vridningsstivhet:Middels fleks
Yttersåle:RB9X™ piggfri grepsgummi
Demping:Full
Vannbeskyttelse:Ingen

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se