Kommer snart

Arcus Women's RB9X GTX - Saphire/Stone

Uten pigger

Arcus er navnet på en formasjon av skyer, og det er nøyaktig det denne skoen føles som med sin lave vekt og gode demping.

169.95 USD

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Den perfekte skoen for lange løpeturer på grusveier gjennom de kalde og våte årstidene. Arcus beskytter mot dårlig vær takket være det vanntette GORE-TEX® Invisible membranet som er integrert i overdelen. Dette gjør den enda mykere og mer komfortabel enn tradisjonelle skokonstruksjoner med membran.

Denne skoen er for brukeren som ønsker seg ekstra demping, enten det er for lengre løpeturer, restitusjonsøkter eller når man løper med ryggsekk. For å øke komforten og den gode løpefølelsen har den en mellomsåle med rocker for å redusere presset mot framfoten og hælen, og for å hjelpe momentet framover – noe som gir den en jevn løpsopplevelse. Mellomsålen er laget av kompresjonsstøpt EVA som gjør det mulig med to ulike naturlige fastheter, der framfoten er fastere for bedre respons i frasparket. Dette gir super komfort på lengre løpeturer og gir allikevel respons og en topp løpefølelse.

RB9X™-yttersålen gir grep på både tørre og våte overflater, neo som gjør Arcus til den perfekte løpeskoen fra høsten og gjennom vinteren og videre til våren.
- RB9X™ piggfri grepsgummi- Vanntett GORE-TEX® membran- Fulldempet og høy komfort
Bærekraftige høydepunkter:- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- GORE-TEX®-fôret er bluesign®-sertifisert og møter kriteriene for Oeko-Tex® STANDARD 100.- RB9X™ yttersåle inneholder 15% resirkulert gummi.- Overdelen er laget av bluesign® og 100% resirkulert PET polyester.
Artikkel nr:H73002-0D
Dropp:6 mm
Lest:Bred
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Løping, Trailløping
Innersåle:OrthoLite® Hybrid, fôret med 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET-polyester, som er bluesign®-sertifisert og solution dyed. Uttakbar.
Fôr:GORE-TEX® Invisible Fit, med Oeko-Tex 100 innvendig
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam.
Terreng:Sti/blandet, Vei
Vridningsstivhet:Middels fleks
Yttersåle:RB9X™ piggfri grepsgummi
Demping:Full
Overdel:Bluesign® PET-polyester, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Waterproof
Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se