Ava Biosole - LakeBlue

Uten pigger

For komfortable gåturer uansett vær - Ava fungerer for vår, sommer og høst. Den er behagelig, vanntett og BOA® Fit System sørger for at skoene sitter godt. Her har du skandinavisk minimalisme spekket med funksjon.

189.95 USD

15,2 kg CO2 ekv. per par

16% resirkulert materiale

42% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Ava har en overdel av DriTan™ oljet nubucklær, noe som gjør den til en veldig lettstelt sko. Designet er rent og minimalistisk med en skandinavisk enkelhet. BOA® Fit System gir skoen et teknisk look og endrer den fra å være en "sko i lær" til en stilig sneaker. Stitch-and-turn sammenføyninger og arkitektoniske linjer gir den et nyskapende og elegant design. Den har en BUGdri™-membran som gjør Ava til den perfekte tresesongers gåskoen siden den også holder føttene dine tørre og komfortable i dårlig vær. Membranet er laget av 50 % resirkulert polyester. BOA® Fit System gir sammen med den komfortable BUGforce™-mellomsålen en perfekt komfort og brukervennlighet. Med Biosole™-gummi yter den på både tørre og våte overflater, noe som betyr at problemer med glatt asfalt eller steiner hører fortiden til. DriTan™ oljet nubuck blir penere etter som det eldes, er veldig lettstelt og varer livet ut. DriTan™ har også store bærekraftige fordeler ved å forbruke mindre vann og kjemikalier enn tradisjonelle fargeprosesser.
- Piggfri Biosole™- BUGdri™ membran- BOA® Fit System- Topp gåkomfort
Bærekraftige høydepunkter:- Overdel av DriTan™ oljet nubucklær.- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- Biosole™-yttersålen inneholder 62% naturgummi.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn
Artikkel nr:F88024-0B
Vekt:385 gram
Lest:Normal
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Tur
Snøring:BOA® Fit System
Fôr:PET-polyester. 100 % resirkulert, bluesign®, solution dyed og GRS-sertifisert
Mellomsåle:BUGforce™ EVA med 20 % BLOOM® Foam
Yttersåle:Biosole™, piggfri firesesongers gummi
Overdel:DriTan™ oljet nubuklær (LWG gull-sertifisert)
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se