FRI FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER 1000 NOKGRATIS RETUR FREM TIL 22. JANUAR

Capra Women's RB9X - PurpleDusk

Uten pigger

Capra er en stiløpesko laget for atleter som prøver seg på ultraløp i teknisk terreng, eller bare er på jakt etter komfort på lange treningsturer. Akkurat som en fjellgeit, er Capra smidig og hjemme i steinete stigninger og nedoverbakker. Vi anbefaler at du velger en halv størrelse som er større enn det du vanligvis har.

149.95 USD

8,3 kg CO2 ekv. per par

30% resirkulert materiale

13% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
Materialene er nøye utvalgte med bærekraft i tankene for å minimalisere klimapåvirkningen. Den slitesterke overdelen er lett, glatt og har en tettsittende passform, men fremdeles en romslig tåboks. En sølebeskytter rundt foten lar deg slappe av under løping i steinete terreng. Overdelen og den uttakbare innleggsålen har begge et mykt fôr som forsiktig omfavner foten. Mellomsålen med to tettheter har 7 mm dropp og skjuler noen ytelsesforbedrende detaljer, for eksempel 360° kant som gir vridningsstivhet. Siden den er laget av BUGforce™ EVA har mellomsålen glimrende demping og returegenskaper, noe som betyr en myk landing og energiretur i frasparket. Og som om dette ikke var nok, gir en Rock Shield i framfoten beskyttelse når man tråkker på skarpe objekter. Yttersålen har et unikt mønster med knaster i flere retninger for best mulig kontroll. Gummiblandingen er RB9X™, målestokken innen grepsgummi, og som virkelig utmerker seg på vått underlag uten å kompromisse med slitestyrken.

FOR HVA: For den motiverte sti- & fjelløperen.
HVORFOR VI LAGDE DEN: Capra er en stiløpesko laget for atleter som prøver seg på ultraløp i teknisk terreng, eller bare er på jakt etter komfort på lange treningsturer.

- RB9X™ gummiblanding.
- Yttersålemønster med knaster i flere retninger.
- Mellomsåle med Rock Shield, 360° Dual-density kant og BUGforce™.

Sustainable highlights:
- Overdel av bluesign® 100% resirkulert PET polyester.
- Fôr av bluesign®100 % resirkulert og solution dyed PET polyester.
- Uttakbar innleggsåle av lettvekts EVA og 20% BLOOM® Foam, fôret med bluesign® 100% resirkulert og solution dyed polyestermesh.
- Hæl / Tå: Milspeed, 11 - 12% resirkulerte fiskegarn, 45 - 48% resirkulert polyetylen.
- Mellomsålen er laget med 20% BLOOM® Foam EVA.
- 15% resirkulert gummi i yttersålen.
- RB9X™ piggfri grepsgummi- Lett og lav våtvekt
Artikkel nr:G75004-0A
Vekt:240 gram
Dropp:7 mm
Lest:Smal
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Løping, Trailløping, Orienteering
Innersåle:OrthoLite® Hybrid, fôret med 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET-polyester, som er bluesign®-sertifisert og solution dyed. Uttakbar.
Fôr:Halvfôret med bluesign®, 100 % resirkulert, bluesign® og solution dyed, GRS-sertifisert PET-polyester
Mellomsåle:Dual Density mellomsåle med 360° kant med større tetthet, 20 % BLOOM® Foam, lettvekst BUGforce™ EVA, Rock Shield
Terreng:Sti/blandet, Skogveier
Vridningsstivhet:Middels fleks
Yttersåle:RB9X™ piggfri grepsgummi
Demping:Middels
Overdel:Bluesign® PET-polyester, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Ikke-absorberende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se