Forester Women's BUGrip® - Black

Pigger

En pen vintersko med myk og koselig innside. Forester BUGrip® funker overalt. Den er pigget, noe som innebærer at du går trygt når det er isholke og lure isflekker, og den har en myk terry fleece innvendig som holder føttene varme.

144.17 USD

205.95 USD

18,1 kg CO2 ekv. per par

14% resirkulert materiale

34% biobasert materiale

Detaljert informasjon
Technology
I Forester BUGrip har du den perfekte miksen mellom bruksegenskaper og design. Denne halvhøye vinterskoen har en vannavvisende overdel i Nubuklær som både holder fuktigheten ute og er lett å holde ren. En myk og lun innside i form av terry fleece passer på at føttene holder seg varme, uansett som du er i byen eller ute på eventyr. Du justerer lett snøringen og skoen har en bred og romslig lest, noe som resulterer i en veldig komfortabel følelse. Sålen har 14 BUGrip-pigger i karbidstål som i tillegg til å holde deg på beina på is og snø, også fikser mange mil på asfalt uten å slites for fort. For hva: Vinterturer og hverdagsliv.
Derfor lagde vi skoen: Vi ville lage en sko som fungerer like bra i byen som på skogstur. - 14 BUGrip-pigger i karbidstål
- Vannavvisende nubuklær
- Terry fleece Miljøsertifisering:
- Silver rated nubuklær
- Bluesign®-sertifisert fôr, farget med solution dye-teknikk
- Bluesign®-sertifisert stoff i innersålen, farget med solution dye-teknikk
Artikkel nr:G09002-9A
Vekt:720 gram
Lest:Narrow
Pigger:Pigger
Bruksområde:Tur
Innersåle:BLOOM® foam EVA lined with Woolpower recycled merino wool felt.
Fôr:Fleece
Mellomsåle:EVA
Yttersåle:Rubber with BUGrip® 14 carbide tip studs
Overdel:Nubuck leather
Vannbeskyttelse:Vannavstøtende

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se