Grove Wool Women's Michelin BUGDri - Black/Grey

Uten pigger

Naturlig eleganse, holdbarhet og bevisste valg satte tonen for utviklingsprosessen da vi utviklet denne modellen. Denne minimalistiske vinterstøvelen har en vannavvisende overdel i nubuckskinn og er utstyrt med vår BUGdri™ -membran - slik at føttene dine holder seg tørre hele dagen.

189.95 USD

14,7 kg CO2 ekv. per par

25% resirkulert materiale

40% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Denne utgaven av Grove har et BUGdri™-membran som holder føttene dine tørre på de lange dagene utendørs. Det vannavstøtende høye skaftet i ullfilt er laget av overflødig materiale fra klesproduksjonen til Woolpower og overdelen er laget i DriTan® lær. En lang midtstilt glidelås gjør Grove enkel å ta på og av. Mykt bluesign® fleecefôr og innleggsåle laget av resirkulert ull og Bloom algeskum gir veldig god isolasjon. Den brede lesten skaper en super-komfortabel følelse når man går. Yttersåle av gummi med Michelin Winter Compound gir både grep på vinterføre og kan brukes på ømfintlige gulv som i restauranter og butikker.
- Piggfri MICHELIN Winter Compound yttersåle- BUGdri™ membran- Elegant vinterstøvel
Bærekraftige høydepunkter:- Overdel av DriTan™ oljet nubucklær som er gull-sertifisert av LWG.- Overdel av ull, 45% er resikulert- BUGdri™-membranet er laget av 50% GRS-sertifisert og resirkulert PET-polyester.- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.
Artikkel nr:G09006-0A
Vekt:394 gram
Lest:Normal
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Tur
Innersåle:BLOOM® Foam EVA fôret med Woolpower® resirkulert merinoullfilt. Uttakbar.
Fôr:Terry-fleece. 100 % resirkulert, bluesign® og solution dyed, GRS-sertifisert PET-polyestertekstil
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam.
Terreng:Vei
Yttersåle:MICHELIN Winter Compound-gummi
Overdel:DriTan™ oljet nubuklær (LWG gull-sertifisert)/Woolpower® resirkulert merinoull
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se