Haze Mid Women's Biosole GTX - GreenStone/Orange

Uten pigger

Haze Mid Biosole™ GTX er en vanntett, lett og middels høy støvel med pålitelig grep for vinterforhold.

199.95 USD

11 kg CO2 ekv. per par

23% resirkulert materiale

16% biobasert materiale

Velg farge:

Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
Haze Mid Biosole™ GTX er en lett og middels høy støvel for allsidig bruk om vinteren, fra turer i skogen og speed-hiking til hverdagsbruk i byen. En moderne sko som fokuserer på komfort, laget på en plattform og med funksjonelle, lette materialer som kommer fra løpekategorien. GORE-TEX® membranet tilbyr komfortabel vanntetthet. Haze har god vridningsstabilitet og er fulldempet. Den er utstyrt med en sølebeskytter rundt hele foten for bruk i krevende terreng. Krage og pløse har en komfortabel og myk polstring. Biosole™ yttersåle gir grep og komfort selv i kaldt vær.
- Piggfri Biosole™- Vanntett GORE-TEX® membran- Fulldempet og høy komfort
Bærekraftige høydepunkter:- Biosole™-yttersålen inneholder 62% naturgummi.- Overdelen er laget av bluesign®, 100% resirkulert og GRS-sertifisert PET-polyester.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.
Artikkel nr:G93020-0A
Vekt:413 gram
Lest:Bred
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Tur, Vandring
Innersåle:OrthoLite® Hybrid™, fôret med 100 % resirkulert GRS-sertifisert PET-polyester, som er bluesign®-sertifisert og solution dyed. Uttakbar.
Snøring:Classic shoelaces
Fôr:GORE-TEX® Extended Comfort-membran med bluesign® og Oeko-Tex 100-sertifisert tekstil innvendig
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam.
Yttersåle:Biosole™, piggfri firesesongers gummi
Overdel:Bluesign® PET-polyester, solution dyed, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se