Haze Women's Mid BUGrip GTX - PeatGrey

Med pigger

Haze Mid BUGrip® GTX er en vanntett, lett og middels høy støvel med pålitelig BUGrip®-grep for alle vinterforhold.

239.95 USD

16,6 kg CO2 ekv. per par

19% resirkulert materiale

8% biobasert materiale

Størrelsesoversikt
Detaljert informasjon
Technology
Haze Mid BUGrip® GTX er en lett og middels høy støvel for allsidig bruk om vinteren, fra turer i skogen og speed-hiking til hverdagsbruk i byen. En moderne sko som fokuserer på komfort, laget på en plattform og med funksjonelle, lette materialer som kommer fra løpekategorien. GORE-TEX®-membranet tilbyr komfortabel vanntetthet. Haze har god vridningsstabilitet og er fulldempet. Den er utstyrt med en sølebeskytter rundt hele foten for bruk i krevende terreng. Krage og pløse har en komfortabel og myk polstring. BUGrip® yttersåle gir pålitelig grep selv under de glatteste vinterforhold.
- BUGrip® yttersåle med 17 dynamiske stålpigger- Vanntett GORE-TEX® membran- Fulldempet og høyt komfortnivå- Ankelhøy støtte og beskyttelse
Bærekraftige høydepunkter:- Overdelen er laget av bluesign®, 100% resirkulert og GRS-sertifisert PET-polyester.- GORE-TEX® Extended Comfort-fôret er bluesign®-sertifisert og møter kriteriene for Oeko-Tex® STANDARD 100.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.
Artikkel nr:G18010-9A
Vekt:400 gram
Lest:Bred
Pigger:Med pigger
Bruksområde:Tur, Vandring
Snøring:Classic shoelaces
Fôr:GORE-TEX® Extended Comfort-membran med bluesign® og Oeko-Tex 100-sertifisert tekstil innvendig
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam.
Yttersåle:Gummi med BUGrip® pigger med tupp av karbidstål
Overdel:Bluesign® PET-polyester, solution dyed, 100 % resirkulert og GRS-sertifisert. TPU-sølebeskytter
Vannbeskyttelse:Vanntett

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se