Horizon Women's RB9X - Black/Granite

Uten pigger

Horizon er en løpesko for grusveier og lette stier, perfekt for de som tar de første stegene forbi asfalten. RB9X™ yttersåle gir stiløpere det grepet de trenger for alle forhold og terrengtyper.

139.95 USD

9 kg CO2 ekv. per par

28% resirkulert materiale

12% biobasert materiale

Velg farge:

Størrelsesoversikt
Ingen størrelse? Se alternativ

Finn riktig størrelse

Är din storlek slut? I storlek 40 och uppåt har våra dam- och herrskor EXAKT samma mått. Egentligen är de alltså unisex men heter fortfarande dam och herr idag. Klicka på länken för att se om din storlek finns där.

Detaljert informasjon
Technology
En luftig og myk overdel med rikelig med polstring i krage og pløse betyr glimrende komfort, mens snøresystemet trygt holder foten på riktig plass. Pløsen har en sokk-liknende konstruksjon for enda bedre passform. En normal lest i kombinasjon med noe bredere tåboks er den perfekte kombinasjonen for lange turer i variert terreng. Både tåboks og hælkappe har en beskyttende TPU søleskjerm. Mellomsålen øker vridningsstivheten og er fulldempet. 7 mm dropp er midt i blinken for en sko som er rettet mot lett stiløping og oppmuntrer til høy fart, men som også passer godt for lange, rolige løpeturer. RB9X™-yttersålen gir alle typer stiløpere godt grep uansett forhold og terreng.
- RB9X™ piggfri grepsgummi- Lett og luftig overdel- Støttende stabilitet og fulldemping
Bærekraftige høydepunkter:- RB9X™ yttersåle inneholder 15% resirkulert gummi.- Mellomsålen er laget av 20% BLOOM® Foam EVA, som er laget av alger fra gjengrodde innsjøer.- Milspeed innvendige hæl- og tåforsterkninger er laget av 60% resirkulert plast, der 11-12% er fra resirkulerte fiskegarn
Artikkel nr:G93004-0D
Vekt:240 gram
Dropp:7 mm
Lest:Bred
Pigger:Uten pigger
Bruksområde:Løping, Trailløping
Fôr:PET-polyester. 100 % resirkulert, bluesign®, solution dyed og GRS-sertifisert
Mellomsåle:Lettvekts EVA med 20 % BLOOM® Foam.
Terreng:Sti/blandet, Vei
Vridningsstivhet:Stabilitetsfleks
Yttersåle:RB9X™ piggfri grepsgummi
Demping:Full
Overdel:Bluesign® 100 % luftig polyestertekstil med sublimert trykk. TPU-tåbeskytter
Vannbeskyttelse:Ingen

Follow the Footprints

Icebug åpner døren til produksjonen på vidt gap. Vi viser frem de viktigste indikatorene for bærekraft som måler det som vi og andre skoprodusenter har som vår største påvirkning på miljø. Vi gjør dette for samtlige sko-modeller og forteller også hvor våre sko og materialer har produserts.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se